Serhan
Üye
Sen 24 yaşındaydın dimiBaşar. En küçük kuzenim

Üni ne zaman bitiyor

Sen 24 yaşındaydın dimiBaşar. En küçük kuzenim

Kendi öğrendi videolardanRus değil kendisi.
Ama ben 3 kan taşıyorum orası ayrı, o sayılır mı![]()
Benim bildiğim bir ana bir baba tarafı var üçüncü nereden geliyor? 
22. Son sınıfım şu anSen 24 yaşındaydın dimi
Üni ne zaman bitiyor![]()
Annemin babası ve annesi farklı ırk. Baba tarafım tamamen farklı3 kan mı?Benim bildiğim bir ana bir baba tarafı var üçüncü nereden geliyor?
![]()
Kuzenimde 93 lü22. Son sınıfım şu an
Boğaziçine gidiyor 1 sene hazırlık okudu 3.sınıf o şuan. Amerikan futbolu varmı sizin ünide kuzenim amerikan futbolu takımında 
Annemin babası ve annesi farklı ırk. Baba tarafım tamamen farklı

Ben de hazırlık okudum. Sınavına girmedim yoksa gerek kalmayacaktı. Var Amerikan takımı. RhinosKuzenimde 93 lüBoğaziçine gidiyor 1 sene hazırlık okudu 3.sınıf o şuan. Amerikan futbolu varmı sizin ünide kuzenim amerikan futbolu takımında
![]()
Boğaziçi Sultans onlarınki.Ben de hazırlık okudum. Sınavına girmedim yoksa gerek kalmayacaktı. Var Amerikan takımı. Rhinos
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çok dil biliyorum. Çok insan tanıyorum. Çok geniş bir soyum var. Ama koca sülalede tek çocuk benim. Teyze dayı amca çocuklarım 3-4 kardeşler. Aİlenin büyükleri de hep kardeşi bol insanlar. Kuzenlerimin alayı benden küçük. En büyük torun benim.Nasıl bir his?![]()
Çok dil biliyorum. Çok insan tanıyorum. Çok geniş bir soyum var. Ama koca sülalede tek çocuk benim. Teyze dayı amca çocuklarım 3-4 kardeşler. Aİlenin büyükleri de hep kardeşi bol insanlar. Kuzenlerimin alayı benden küçük. En büyük torun benim.
Maça gidiyorum
koymayı unutma