Düsünceleriniizi alıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son kuruşuna kadar hak ediyo

Tepkiler: kullanıcıadları

doctorrr

Üye
wp8 i görmeden olmaz

15097

Üye
Evet önce çıksın bi hepsi.Sonra karar vermek en mantıklısı ama ben zaten note'u seviyorum note2'yi de seveceğimi umuyorum

key43

Üye
    Konu Sahibi

Fiyatı uygun fakat kurcalamayı sevmem.Telefonu alsam gerekli ayarları düzeltir gerisine karısmam.Radyo yüklemek icinde yani terminal ile ugrsamam 2 saat.

- - - Eklendi - - -

[QUOTE=" Tehlike ";5114323]Okadar parayı haketmiyor.Galaxy s3 yada s2 alırsın çok çok daha iyi bir telefon.Yada başka bir androidli cihaz one x,s birsürü seçenek var[/QUOTE]

Galaxy S2 bana cok büyük geldi acıkcası.Fazla büyük.S3 Güzel ama bi türlü alısamadım ona.Bide Androidli Cihaz hiç kullanmadım o yüzden android'e güvenemiyorum..

Kurcalamayı sevmiyorsan N9 sana uygun değil.Bütçen 1500 civarında ise Galaxy SII, HTC Sensation XE , HTC One S (Yurtdışı olanları) , Sony Xperia S, Iphone 4S bunlara bakmalısın.1000 TL civarındaysada Motorola Artix'i öneririm.Android'te güvenilmeyecek bir şey yok neyine güvenemiyorsun anlamadım.

Bence N9 çok güzel özellikle mavi rengi Ama uğraşmıcaksan o fiyatlara bşka telefon bakabilirsin.64 GB dı 1000 miş gerçekten süper

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tarayıcısı web için ideal tarayıcılardan terminalle de iki saat uğraşmıyosun yazcağın iki satır kod karar senin.

999tl di bugun turkcellde gördüm

15097

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5115273]999tl di bugun turkcellde gördüm[/QUOTE]
Acaba 16 GB'ı ne kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...