DustoJniK Sistem Dosyaları ve Rompatcher Yamaları Güncellendi....

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]s'a dustojnik kardeşim elinde bunlara benzer yararlı yamalar varsa paylasabilirmisin şimdiden teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: blasto

wolf78

wolf78

Üye
teşekkürler deneyelim bakalım.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]s'a dustojnik kardeşim elinde bunlara benzer yararlı yamalar varsa paylasabilirmisin şimdiden teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

Elimde 100 Adet Symbian^3, Anna ve Belle Rompatcher Yamaları Vardır :)

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]yalnız dustojnik kardeşim bunları flaş atmadan dosya yöneticisi yardımıyla atmamız için elinde olan yama varmı eğer var ise sana zahmet paylaşırmisin çok teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

tempestshine

tempestshine

Üye

24 saatte %64 şarjı var.

Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

asigsasi

asigsasi

Üye

dostum bunu pachtes atıyorum fakat gözükmüyor tekrar deniyorum olmuyor fp1 kullanıyorum acaba uyumlu değilmi fakat n8 de de denedik pachtes Klasörüne atamadık

- - - Eklendi - - -

yanlış dosyayı indimişim doğrusunu indirdim c pachtes Klasörüne attım fakat rompachtes içinde gözükmedi fp1

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
ilk başta rompatcher uygulamasının yüklü olduğu hafızada pathcer klasörünü arayınız uygulama e de ise klasör de e de dir. C de ise klasör c de dir. Şayet yine olmadıysa her iki hafızaya da c ve e ye pathces klasörü oluşturup içine atınız uygulama yamayı görecektir.

asigsasi

asigsasi

Üye
zaten benim pachtes c de içine atıyorum fakat Rompatcher içinde gözükmüyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
yanlışın var sen dediklerimi yap

Alperen Şuayb

Üye
asigsasideki sorun bendede

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Seste ve hızda fark hissettim eline sağlık. DustoJniK Rusça mı veya Polska, Bulgarca'da olabilir slav dilinden olduğuna eminim!. Tekrar ellerine sağlık, bizimle paylaştığın için çok teşekkürler ...

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
usta yüklemedn önce CPU hızı 192 Mhzydi yükledkten sonraki hızı 1048 Mhz Nokia c6.01

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
O bir güçlendirme Fakat CPU hızında artış olamaz. Yani Yanıltma :)

emre.koc

emre.koc

Üye
tekrar başlatma sorunu varmı ? bunda hocam

PremiumWork

PremiumWork

Üye

ender04

ender04

Üye

tengin

Üye
belle hızladırıcı yı yükleyemedim bu yerleşik birlesen hatası veriyor diğerleri
yüklendi bu sorunu nasıl çözeriz.yada sadece diğerlerini yüklesem yeterlimi:tşk:

Üst Alt