DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

koray777

koray777

Üye
Bunun cfw ile alkası yok. Kamera ayarlarından çözünürlüğü düşürdükçe normal olarak çekilen fotoğrafın da boyutu düşecektir.

baykl

Üye
cfw ile ilgili olmalı önceki vfw de resimler en yüksek ayarlarda 1 mb tı bunun bir modu filan olmalı diye düşnüyorum

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kamera Ayarları Benim Özel Ayarlardır. Ve Yüksek Çözünürlüklü Kare Başına Mütiş Sıkıştırma Özelliği İle Sizlere Sunuldu. Bu Yüzdendir Ki Boyutları Büyüktür.

Ancak :

Sistem Modlama Bölümünde Tüm Kamera ve Video Modlarını Paylaştım. Arzu Ederseniz Eğer Telefonunuzun C/Private/ dosyasına atıp telefonu yeniden başlatabilir ve Kullanabilirsiniz.

İşte Konu : http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...ra-ve-video-ayarlari-18-12-2012-a-737333.html

baykl

Üye
teşekkürler dustojnik modlar modlar süper

koray777

koray777

Üye
efekt yolu e ve joshlog mod e'yi de paylaşır mısın?

benighted

benighted

Üye
cfw den gayet memnunum ancak eskisi kadar yüksek ses gelmiyor kulaklıktan.bütün yqmalar açık dolby ayarı aktif ama ses az geliyor.yanlış birşey mi yapıyorum.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
cfw den gayet memnunum ancak eskisi kadar yüksek ses gelmiyor kulaklıktan.bütün yqmalar açık dolby ayarı aktif ama ses az geliyor.yanlış birşey mi yapıyorum.

Rompatcherden highlevelvolumefix yamasını aktif et mutlaka yüksek ses çıkacaktır..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
tekrar flaş gerekli depo hafızayı biçimlendiri tele format at. Yeniden yazılımı flaşla...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Final CFW Paylaşılmıştır. Bol Kullanımlar...

• Beğen
Tepkiler: aykan59, Silinen Üye 2149105, arslanla ve 2 diğerleri
ozgecen

ozgecen

Üye
teşekkür ederim.elinize sağlık.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Abi UDA Uygulamalarını aldım iznin olursa da bir kısmını paylaşabilirmiyim kendi CFW'mde? :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
paylaş tabi ki :)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
cihan3335

cihan3335

Üye
Emek ortada, söylenecek söz yok. Çok şık ve güzel olmuş. Eline koluna sağlık DustoJnik...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bol Kullanımlar Arkadaşım..

cihan3335

cihan3335

Üye
DustoJnik paylaşım için çok teşekkür ederim. Bazı packlerin ne işe yaradığını bilmiyorum. Sizden ricam Rom Patcher Plus programın içindeki packlerin ne işe yaradıklarını yazarsanız sevinirim. Active_Bass=Bass Aktifleştirme gibi. İlginiz için şimdiden teşekkürler...

medjai001

medjai001

Üye
c hafıza 480 mb kadar cıktı sadece turkce dil kalsa bu dahada artar

medjai001

medjai001

Üye
bilmiyorsun galiba rom hafızayı ne kadar kucultursen c hafızayı o kadar genişletebilirsin 480 mb cıkarttıgımı söyledim okumadın galiba bunuda rom hafızadan bana göre gereksiz olan dosyaları silerek yaptım

Üst Alt