DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

ayefe09

ayefe09

Üye
rompatcher yamaları telefonu her açtığımda inaktif oluyor. romşatherdan autostartı işaretlememe rağmen böyle oluyor. herkestemi böyle sadece bende mi
Bende de aynı idi. Rompacheri yeniden kurdum düzeldi.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
auto start dosyasını atmayı unutmuşum.

Yeniden kurun düzelecektir.

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Çok başarılı. Yeni sürüm yakında gelir mi?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan arkadaşlar süper bir yazılım olduğunu bilir. Muhteşem bir sürüm daha getirebilirim, neler kalsın neler gitsin neler yapılsın neler görsel olsun istekleri bildirin biz halledelim. Ses sorunu ortadan kalkmıştır ve yeniden başlat çözülmüştür.

trontr

Üye
bilmiyorum ben mi bulamadım acaba ama sanki eskiden vardı, fotoğrafı yazdır gibisinden bişiler çıkıordu, usb kablosu ile yazıcıya bağlayabiliyrduk sanki?

Vasiyetim

Üye
Herşey iyi güzel de widgetler güzel olmamış seffaf olsa + hava durumu ( türkçe olsa ) daha iyi olur. Birde tema efektleri açık olduğu zaman biraz kasma oluyor.. eline sağlık ..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
widgetleri şeffaf yapabilirsin joshlog yama ile. havadurumu gözden kaçmış c ye türkçe widgetini at.

kasma değil o efekten kaynaklanıyor. başka bir efekt deneyin.

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
c6 icin yapasan mümkün acaba ben beyendim eline sağlık

baykl

Üye
merhabalar ben bu cwf yi yükledim sade ve stabil çalışıyor ama iki şikayetim var 1 şarj ledimi geri isterdim 2 fotnlar çok küçülmüş gibi okumada baya zorlanıyorum bunların dışında mükemmel bir cwf olmuş teşekkürler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben bu cwf yi yükledim sade ve stabil çalışıyor ama iki şikayetim var 1 şarj ledimi geri isterdim 2 fotnlar çok küçülmüş gibi okumada baya zorlanıyorum bunların dışında mükemmel bir cwf olmuş teşekkürler

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/comic-fonts-731435.html

bu konuda ki fontu indir.

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/kurtulus40delight-belle-font-degisimi-anlatimi-557002.html

bu konudan nasıl yapıldığına bak.

sonra şarj ledi için:

C/private/10282bc4/rules/

klasörüne git ve dfs7x92_light_notification_control.rul dosyasını sil telefonu yeniden başlat...

gurkan0484

gurkan0484

Üye
benim telefonun kodu 059B5J6 bu yazılım bu telefona olurmu acaba???

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet Olur Ürün Kodu Önemli Değildir...

baykl

Üye
C/private/10282bc4/rules/ deki rul dosyasını sildim fakat şarj ledi düzelmedi galiba aynı dosya z de var o yüzden düzelmedi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
ya şarj ledini kasti kaldırdım da rofs2 ye de atmıştım. o yüzden z de de gözükür.

baykl

Üye
ya şarj ledini kasti kaldırdım da rofs2 ye de atmıştım. o yüzden z de de gözükür.

şarj ledini rofs2 den silip tekrar flaşladım yine kalmadı ama c dede aynı dosya vardı onuda xplore ile silince oldu ve telefon biraz rahatladı teşekkürler

koray777

koray777

Üye
Kardeş biliyorum burası yeri değil ama Efekt yolu E nasıl yaptın bi de joshlog modu mifler E'ye olucak şekilde nasıl ayarladın yardımcı olur musun? Kendi Cfw'mi yapıyorum tek eksiklerim onlar kaldı.

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Link mi bozuk yoksa ben mi indiremedim. Sonunda aradığım CFW'yi buldum.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Link bozuk değildir.

baba264

Üye
:tşk: Çok güzel olmuş ellerine sağlık

baykl

Üye
bu cfw de bişey dikkatimi çekti oda şu çekilen fotğraflar büyük boyutlu oluyor 4 yada 5 mb gibi oysa bu boyutlar küçük olabiliyor 1 mb gibi bunun bir kolayı varsa yardımcı olabilirmisiniz

Üst Alt