DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
tek bir indirme linki yokmu acaba ?

kasper_sky

Üye
Yazılım güzel,efekt güzel de yalnız kasılıp donması kötü.Programlarda yanıt vermeyip donması büyük sorun,sizlerin de böylemi?Bi önceki cfw de böyle sorun yoktu.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Burakkk250

Üye
kamera tuşuna basınca telefon kendini resliyor. Ayrıca herhangi bir zamanda telefon donup kitleniyor, arada bir de değil sürekli oluyor. Belki yanlış flashlamışımdır dedim tekrar flashladım ama hala aynı. Stabil değil. Uğraşmışsın ama sağol yine de.

emelli

emelli

Üye
kamera tuşuna basınca telefon kendini resliyor. Ayrıca herhangi bir zamanda telefon donup kitleniyor, arada bir de değil sürekli oluyor. Belki yanlış flashlamışımdır dedim tekrar flashladım ama hala aynı. Stabil değil. Uğraşmışsın ama sağol yine de.
kardeş o sorun bende de vardı orjinal klavye rofs2 dosyası hatalı son eklenen

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslr yanlışınız olmasın bende öyle bir sorun yok. zaten yakında final yapacağım sil baştan isteklere göre modlama yapacğım.

baykl

Üye
ben bu cfw yi çok beğenmeme rağme 8defa tekrar kurup başka cfw ye geçmek zorunda kaldığım için üzgünüm görsel olarak çok güzel fakat bazı uygulamaları ya çalışmıyor yada takılıyor veya çakışıyor saygılarımla

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yeni CFW Paylaşılmıştır.... Bol Kullanımlar...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
emelli

emelli

Üye
deniyorum birazdan :oke:

- - - Eklendi - - -

kardeş şu ev ekranındaki uygulama isimleri gözükmeseydi iyiydi önceki gibi :)

- - - Eklendi - - -

kulaklıkta ses sorunu yine var yarı sesten sonra ses açarken cısır cısır ses çıkıyor

Burakkk250

Üye
işte bu. ellerine sağlık

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
eline sağlık
bi deneyelim bakalım :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum birazdan :oke:

- - - Eklendi - - -

kardeş şu ev ekranındaki uygulama isimleri gözükmeseydi iyiydi önceki gibi :)

- - - Eklendi - - -

kulaklıkta ses sorunu yine var yarı sesten sonra ses açarken cısır cısır ses çıkıyor

ev ekranında isimler gözüksün istemeyen modu uygular. Müzik çalarda dolby kulaklığı aç sonra Rompatcheri aç Orda HighLevelVolumeFix(BelleRefresh) Modunu ekledim göreceksin onu uygula ve otomatik başlata ekle. Bak bakalım ses nasıl ve cızırtı varmı :D önceki cfw de kulaklıktan ses gelmiyordu. şimdiki cfw de sysap.exe modu (yeniden başlat) olduğu halde ses yüksek çıkıyor. anladık mı :D

- - - Eklendi - - -

Donma, kapanma, nette klavye yazılarının ağırlaşması gibi sorunlar yoktur.... bol kullanımlar.

- - - Eklendi - - -

Hüseyin bey kocaelinin neresinden sin. izmit, körfez, dilovası, gebze, darıca, yenimahalle, bayramoğlu, istasyon vs.vs. :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yarin denerim tesekkurler

Burakkk250

Üye
ya bende avkonda sürekli olarak wi-fi simgesi duruyor. nasıl kaldırabilirim ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Burakkk250

Üye
şarjdayken şarj ledi (beyaz ışık) yanmıyor bir de yeni farkettim ?

Üst Alt