DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
uda daki uygulamalar demişsin bunları kurmamız zorunlu mu yani aslında flashın içeriğinde var da kullanamıyormuyuz bunu yüklemezsek

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kurmayın Onları Eski CFW için o uygulamalar. Yeni bir güncelleme yayınlamayı düşünüyorum yeni widgetler ekli bir kaç değişme ve sesde iyileştirme yaptım.

uribaju

uribaju

Üye
Kurmayın Onları Eski CFW için o uygulamalar. Yeni bir güncelleme yayınlamayı düşünüyorum yeni widgetler ekli bir kaç değişme ve sesde iyileştirme yaptım.

ne zamana çıkar ben bunu yükleyemedim phoneix ile flash atarken uyarı veriyo dediklerini yapıyorum kabloyu çıkar bataryayı çıkar tak falan ama bekliyo ve hata veriyo neden olabilir

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix teli geç görüyordur. o işlemi yavaş yavaş yap acele etme ve bataryayı taktıktan sonra bırakma az bekle olacaktır.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hocam özellikle ses gücünü arttırmak lazım bence :( kulaklık la dinlerken hiç duyulmuyor neredeyse :(

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Düzelttim fakat dolby modunu kapalı tutmak gerekiyor...

uribaju

uribaju

Üye
tamam flashladım şimdi peki bu ekran koruyucusundaki saatin rengini yeşil değil de başka bir renk yapamazmıyız? kırmızı,mor gibi

BASAT01

Üye
s.a bunları c7 ye nasıl yükleyebilirim kardeş bir yardım etsen

adem2135

Üye
flash atacak arkadaslar telefon acikken phonix NO CONNECT yerine USB yapip refurbish yaparak sorunsuz flash atabilirsiniz batarya sok tak gerekmez o zaman.

- - - Eklendi - - -

dusto kardesim ses sorunu dolby den kaynaklaniyorsa bence orjinal stereo genişletme kullanmak en iyisi tabi ses yukseltme modu sorunsuz calisacaksa.. Hem ses yuksek olunca dolby ve stereo arasinda pek bir fark yok önemli olan sesin yuksek ve net cikmasi. Ayrıca su klavye imlec hızı modunu kaldırıp orjinali yüklemek de en mantıklisi hiç olmazsa böyle bir sorun var demeyiz..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Alfunamerik düzeltildi , Yeni Mesaj Baloncuları, Müzik Çalar 17.1.13 Port Edildi, Dolby Ayarlandı, Yeni Avkon Yeni Widgetler ve Mifler Eklendi..

Sadece Dolby de ses ayarı yaparken Tükçede ufak bir hata var oda yazı hatası. Dolby %100 Çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: emelli

adem2135

Üye
teşekkürler akşam net cafeye gidip flashlayacam.. Umarım tekrar çift rompatcher ve şu SSCreator (cunku çalışmıyor) yoktur.. :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Onlar var :) Kaldırması basit kendin kaldırabilirsin...

- - - Eklendi - - -

Fakat neden 2 tane rompatcher var onu çözemedim dosyaların altını üstüne getirdim yine de bi tane rompatcher yüklü :D:D:D

adem2135

Üye
kaldırılmiyor 2. Versiyonda sscreator.. Dosyaların altını üstüne getirmene gerek yoktu core zaten hackli olan rompatcheri silecektin paketleyip flaş atacaktin rompatcher çıkarsa eyvallah çıkmazsa da biz yüklerdik.. :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
sscreator kaldırıldı. Rompatcher Kaldırılmadı. ( 2 adet gözüküyordu fakat kaldırınca yükleme yapamazsınız O yüzden Kaldırmadım)Dolbyde ki türkçe yazı sorunu giderildi. Rofs2 Konu başlığında ayrı olarak verilmiştir. Tüm dosyaları indirin. Ayrı verdiğim rofs2 yi diğeri ile değiştirip flaşlayın tüm sorunlar giderilmiştir :)

MaxipmaN

Üye
emeğin için teşekkürler

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hocam emeğine sağlık ufacık tefecik bir soru eski sürümü kullanırken dışarda müzik dinleidğimde ses gelmiyordu çok az duyuluyordu bunda ses kalitesi nasıl bir de yeni mesaj kabarcıklarının rengi nedir :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
rompatcheri aktif edince müzik çalara giremiyorum hiç bir şeye giremiyorum tüm yamaları aktif edince tıklanmıyor hiç bir simgeye.

mesut1979

Üye
rompatcheri aktif edince müzik çalara giremiyorum hiç bir şeye giremiyorum tüm yamaları aktif edince tıklanmıyor hiç bir simgeye.

ayni hataya bende düstüm dead flash atmak zorunda kaldim.

adem2135

Üye
teşekkürler harika olmus kardesim emeğine saygı duyuyorum..

- - - Eklendi - - -

ayni hataya bende düstüm dead flash atmak zorunda kaldim.

rompatcherda süper program lock var onu aktif edersen butun programlar kilitlenir onu pasiflestir oyle kullan.. Oldu da yanlislikla aktif ettiniz telefonu kapat sonra açılır açılmaz hızlı bir şekilde davranip rompatchera gir ve süper program lock pasif et düzelir.. Yada kökten halletmek istiyorsan c:/patcher klasörune gir süper program lock sil..

- - - Eklendi - - -

hocam emeğine sağlık ufacık tefecik bir soru eski sürümü kullanırken dışarda müzik dinleidğimde ses gelmiyordu çok az duyuluyordu bunda ses kalitesi nasıl bir de yeni mesaj kabarcıklarının rengi nedir :)

ses yüksekliği kulaklarini aşındiracak güzel ve mesaj balonu arka plan ve balon rengi harika süper..

Üst Alt