DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

adem2135

Üye
yeni versiyonu şimdi yükledim güzel elline kafana yuregine sağlık..:) yalnızı mutlaka olacak ve şimdi bende yalnız diyerek başlıyorum: cfwnin resimlerini koymussun orda mesajlarda farklı simgeler eklemişsin bu bende mesajlarada simgeler içinde gözükmüyor ne yaptıysam. onları istiyorum mümkünatı varsa tabi.. Ayrıca bu alfa sayısalda basili tuttunca rakam gelme gecikmesi olayi orjinali gibi sanki. biraz daha erken ciksaydi güzel olacaktı mesala 0,3 saniye gibi ve son olarak 2 tane rompatcher kafa karıştıriyor ve sinir bozuyor ne özelliği var cozemedim. Bunlar benim gördüklerim. Basarilarin devamını dilerim.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Diğer CWFde son demiştin , bunu çıkarmana çok sevindim CWF çok sağlam senin teşekkür ederim devamını bekliyoruz lütfen son olmasın :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyonu şimdi yükledim güzel elline kafana yuregine sağlık..:) yalnızı mutlaka olacak ve şimdi bende yalnız diyerek başlıyorum: cfwnin resimlerini koymussun orda mesajlarda farklı simgeler eklemişsin bu bende mesajlarada simgeler içinde gözükmüyor ne yaptıysam. onları istiyorum mümkünatı varsa tabi.. Ayrıca bu alfa sayısalda basili tuttunca rakam gelme gecikmesi olayi orjinali gibi sanki. biraz daha erken ciksaydi güzel olacaktı mesala 0,3 saniye gibi ve son olarak 2 tane rompatcher kafa karıştıriyor ve sinir bozuyor ne özelliği var cozemedim. Bunlar benim gördüklerim. Basarilarin devamını dilerim.

Mesajlarda Klavye de iken Yazma dilini ingilizce yap simgeler çıkacaktır.

Alfasayısal mod uygulandı gecikme yok hızlı.

2 Adet Rompatcher var evet Yamaların Otomatik başlamasından emin olmak için ekledim.

- - - Eklendi - - -

Hakancım ne demek doğru bak ben düşünmedin ondan olabileceğini ama yazılımsal bir hata olmadığını biliyorum teşekkürler...

haqanguven

haqanguven

Üye
Mesajlarda Klavye de iken Yazma dilini ingilizce yap simgeler çıkacaktır.

Alfasayısal mod uygulandı gecikme yok hızlı.

2 Adet Rompatcher var evet Yamaların Otomatik başlamasından emin olmak için ekledim.

- - - Eklendi - - -

Hakancım ne demek doğru bak ben düşünmedin ondan olabileceğini ama yazılımsal bir hata olmadığını biliyorum teşekkürler...
rica ederim ne demek :)

pamukk27

pamukk27

Üye
USTAMM ELLERINE SAGLIK SUPER BIR CFW OLMUS.DÜN GECEDEN BERIKULLANIYORUM COK STABIL CALISIYOR..HERSEY COK IYI COKGUZEL ELLERINE SAGLIK ... GAZIANTEPTEN SLM LAR... :tşk::op:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bol Kullanımlar...

adem2135

Üye
teşekkürler süpersin kardeş ben cepten giriyorum bilgisayarımda yok o yüzden sizin gibi değerli kardeşlerim sayesinde internet cafeye gidip 15 dakikada flaşliyorum sağol dusto saygılar..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bol kullanımlar arkadaşım..

adem2135

Üye
mesajlardaki o simgeleri neden istemistim yeniden baslata simge eklemek icin resime bak..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Güzel eline sağlık ;)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
avkonu nasıl ekleyeceğim ? o ikinci linkte indirdiğim modların hepsi olsun istiyorum ben ? :(

- - - Eklendi - - -

sadece ilk verdiğiniz linktekileri flash atsak direk o 1. ve 2.resim gibi olacak mı yani altta ki simgeler ve klavye ?. birde rm dosyasının içinde çok fazla şey var normale göre direk flash atıyormuyuz ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
avkonu nasıl ekleyeceğim ? o ikinci linkte indirdiğim modların hepsi olsun istiyorum ben ? :(

- - - Eklendi - - -

sadece ilk verdiğiniz linktekileri flash atsak direk o 1. ve 2.resim gibi olacak mı yani altta ki simgeler ve klavye ?. birde rm dosyasının içinde çok fazla şey var normale göre direk flash atıyormuyuz ?

Sen İndirme Linkindekini İndireceksin. Kişiselleştirmek Sana Kalmış Avkon Resimde Gördüğün Gibi Fakat Tema Orjinal Evolve Yüklü. Avkon Modunu Uygulayabilmen İçin Sistem Modlama Bölümünde Konu var ve çok basit bir işlem.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye

dustojnik haddimi aşıp konuna karıştıysam kusuruma bakma...
bu soruna ben cevap vereyim tarayıcı ayarlarından genel e gir güvenlik uyarıları gösterilsinmi sorusunu hayır yap tamamdır
Teşekkür ederim Hakan Bey soruyu sormadan önce söylediğini denedim hatta şimdi tekrar denedim bu sefer hiç girmiyor tekrar girişe atıyor bu gün birde orjinali deneyip test edeceğim sonra 1.1 indirip denerim gelişmeyi buradan paylaşırım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Bekliyoruz...

adem2135

Üye
E/:effects effect yolu çalışıyor. ve e/: ROURCE/APPS de bazi mifler çalışıyor..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
peki hocam neden çok fazla dosya var rm nin içinde bir de bunu yükleyince versiyonumuz kaç olacak soruyorum kusura bakmayın çünkü diğelim bundan memnun olmadım senin o çıkardığın v8 yazan modu kurabilecekmiyiz tekrardan flash atıp ? versiyonlar farklımı yoksa ikisinde

adem2135

Üye
evet rm-675 de fazla dosya var cunku bu c7 nin orjinal cfwsidir.. Neden v8 kuracaksin bu ondan daha gelişmis cunku güncel sürüm bunu kur ona geri dönmek istemeyeceksin.. Bunu kurduktan sonra eski bir sürüme dönemezsin zaten sürekli yeni güncel sürüm yüklemek zorundasin telefondan daha iyi verim almak icin bu şart.. Bunun versiyonu 111.40.1511

ergene123

Üye
hocam hacklı yazılım mı bu ?

uribaju

uribaju

Üye
teşekkürler güzel cfw.Ben de kurmayı düşünüyorum bu akşam hayırlısıyla

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
hacklidir