Durup dururken hat çekmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

emreatac.ea

Üye
    Konu Sahibi
Durup dururken hat çekmiyor
Durduk yere hat çemiyor 2. Gundur çeken telefon servis yok diyor nedendir acaba

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
iki gün önce yer değişikliği yaptın mı? kırsal alana gittin mi? Belki 2G-3G arasında biyerde arafta kalmış olabilir :))

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kullandığınız sim kart kesme ise "orjinal mikro sim kart alın" sorununuz muhtemelen düzelecektir.

rainman3545

rainman3545

Üye
Aynısı benim 925e de oldu.Sıfırladım yine düzelmedi.Sim kartım kesme değil orjinal.Servise gönderdim.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Aynı sorun bende de var . Telefonun anteninden şüpheleniyorum . Bu yüzden kısa süre içerisinde servise vericem .

bj_kmurat

Üye
Aynı sorunu ben de yaşadım servise gönderdim anakart zarar görmüş dediler 600tl istediler simdi öyle duruyor askerlik bitince yaptıracam

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
600 TL mi yuh diyorum saçma sapan konuşmasınlar bence

Rainesto

Rainesto

Üye
Aynı sorunu ben de yaşadım servise gönderdim anakart zarar görmüş dediler 600tl istediler simdi öyle duruyor askerlik bitince yaptıracam
Hocam 600 tl vermek bence saçmalık. İkinci el daha üst cihaz alabilirsin.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hocam 600 tl vermek bence saçmalık. İkinci el daha üst cihaz alabilirsin.

Teleservice'ler arası hizmet kalitesi çok farklı . Örneğin ben servise başka bi nedenden dolayı vermiş olmama rağmen 1020 nin kasasını ücretsiz değiştirip sıfır jelatini bile açılmamış bir kasa ile teslim ettiler . Bugüne kadar da defalarca servise gitti hep memnun kaldım . Ama bazı telesrvice lerde cihazı bozup vermeler veya kullanıcıya ek masraf çıkarma çabaları falan var . Gerçekten şubeler arasında hizmet açısından bu kadar ciddi anlamda dalgalanma olması ilginç .

Rainesto

Rainesto

Üye
Teleservice'ler arası hizmet kalitesi çok farklı . Örneğin ben servise başka bi nedenden dolayı vermiş olmama rağmen 1020 nin kasasını ücretsiz değiştirip sıfır jelatini bile açılmamış bir kasa ile teslim ettiler . Bugüne kadar da defalarca servise gitti hep memnun kaldım . Ama bazı telesrvice lerde cihazı bozup vermeler veya kullanıcıya ek masraf çıkarma çabaları falan var . Gerçekten şubeler arasında hizmet açısından bu kadar ciddi anlamda dalgalanma olması ilginç .
Bende istanbula gönderdim hocam ekranı kusurlu bulup ücretsiz değiştirdiler.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende istanbula gönderdim hocam ekranı kusurlu bulup ücretsiz değiştirdiler.

Ben Maltepe merkez şubesine elden verdim 3 kez . 3'ün de de memnun kaldım . Arkadaşların teleservice le ilgili açtıkları konuları görünce şaşırıyorum zaten . Demekki her şubenin hizmet kalitesi farklı .

Rainesto

Rainesto

Üye
Ben Maltepe merkez şubesine elden verdim 3 kez . 3'ün de de memnun kaldım . Arkadaşların teleservice le ilgili açtıkları konuları görünce şaşırıyorum zaten . Demekki her şubenin hizmet kalitesi farklı .
gerçi telefonu daha alamadım bugün anca teslim oldu yarın alacağım inşallah

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Aynı sorundan servise göndermiştim . En son hakem heyetine gittiğimi hatırlıyorum :)

Ali_KRKY

Üye
Bende de aynı sorun oldu müşteri hizmetlerini aradım hattımı sıfırladılar sorun çözüldü benim hattım vodafondu

bayon

Üye
teleservice hizmetinden bende bahsetmek istiyorum telefon çok ısınmasından dolayı servise verdim çizik ekranı mı ve yere duserek hasar gormuş metal çerçevemi değiştirmişler gerçekten çok memnun kalmıştım

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
teleservice hizmetinden bende bahsetmek istiyorum telefon çok ısınmasından dolayı servise verdim çizik ekranı mı ve yere duserek hasar gormuş metal çerçevemi değiştirmişler gerçekten çok memnun kalmıştım

Benimde üstünde ezik vardı pek belli olmuyor artık

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt