Hocam 600 tl vermek bence saçmalık. İkinci el daha üst cihaz alabilirsin.Aynı sorunu ben de yaşadım servise gönderdim anakart zarar görmüş dediler 600tl istediler simdi öyle duruyor askerlik bitince yaptıracam
Hocam 600 tl vermek bence saçmalık. İkinci el daha üst cihaz alabilirsin.
Bende istanbula gönderdim hocam ekranı kusurlu bulup ücretsiz değiştirdiler.Teleservice'ler arası hizmet kalitesi çok farklı . Örneğin ben servise başka bi nedenden dolayı vermiş olmama rağmen 1020 nin kasasını ücretsiz değiştirip sıfır jelatini bile açılmamış bir kasa ile teslim ettiler . Bugüne kadar da defalarca servise gitti hep memnun kaldım . Ama bazı telesrvice lerde cihazı bozup vermeler veya kullanıcıya ek masraf çıkarma çabaları falan var . Gerçekten şubeler arasında hizmet açısından bu kadar ciddi anlamda dalgalanma olması ilginç .
Bende istanbula gönderdim hocam ekranı kusurlu bulup ücretsiz değiştirdiler.
gerçi telefonu daha alamadım bugün anca teslim oldu yarın alacağım inşallahBen Maltepe merkez şubesine elden verdim 3 kez . 3'ün de de memnun kaldım . Arkadaşların teleservice le ilgili açtıkları konuları görünce şaşırıyorum zaten . Demekki her şubenin hizmet kalitesi farklı .
gerçi telefonu daha alamadım bugün anca teslim oldu yarın alacağım inşallah
teleservice hizmetinden bende bahsetmek istiyorum telefon çok ısınmasından dolayı servise verdim çizik ekranı mı ve yere duserek hasar gormuş metal çerçevemi değiştirmişler gerçekten çok memnun kalmıştım
Durduk yere hat çemiyor 2. Gundur çeken telefon servis yok diyor nedendir acaba