Kardeşim benim hesaplarım çok kitlendi o hesabı açmak için devlet onaylı kimlik yada ehliyet göndermen lazım gönderir ken tc ve anne adı baba adı kapat sadece isim soyadı ve doğum tarihi gözüksün yeter ayrıca eğer facen de başka isim doğum tarihi kullanmış san atma boşuna acmazlar isim soyadı yada doğum tarihi 2 sinden biri tutması lazım umarım yardımcı olmuşumdur başka türlü açılmaz bekleme bosunaUp Up
3-4 gün oldu hala aynı
isim soyisim tutuyosa yuzde yuz acarlar doğum tarıhınıde kimlikteki gibi yaparlar deistiremezsin doğum tarihini bu arada bilgin olsun ne ismini ne de doğum tarihin değişmez artık ama yuzde yuz açılır .. Garanti veriyorrum cünkü kendim kac defa milletinkimi açtım biliyom tc kimlik anne ba ba adı seri no falan her seyi gizle sadece isim soaydın foto doğum tarihi gözüksün yeterİsim tutuyor orjinal ismim soy ismim ama doğum tarihimi yanlış girmiştim bide Profil fotoğrafım yoktu açarlarmı
isim soyisim tutuyosa yuzde yuz acarlar doğum tarıhınıde kimlikteki gibi yaparlar deistiremezsin doğum tarihini bu arada bilgin olsun ne ismini ne de doğum tarihin değişmez artık ama yuzde yuz açılır .. Garanti veriyorrum cünkü kendim kac defa milletinkimi açtım biliyom tc kimlik anne ba ba adı seri no falan her seyi gizle sadece isim soaydın foto doğum tarihi gözüksün yeter