Dünyayı takmayan sambacı Jaja Coelho

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
Dünyayı takmayan sambacı Jaja Coelho


Trabzonspor’a 4 milyon 250 bin Euro’ya transfer edildiğinde, bu oyuncunun yeteneklerini bilenler şaşırmıştı. Çünkü yetenekleri, yaşının 24 olması ve bir takımı tek başına sırtlama başarısını gösterecek özellikleri bulunması nedeniyle zaten piyasa değeri 7 milyon Euro gözüküyordu. Başkan Sadri Şener ve Mali Sayman Mahmut Aksu’nun bu ismi ucuza bitirmesi, “Ya çok iyi pazarlıklar yapıldı, ya da bu oyuncu da bir sorun var” şeklinde düşünce doğmasına neden oldu. Bahsettiğimiz isim bir yıl zor sabredilen ve Dubai’nin Al-Ahli kulübüne 5 milyon Euro ve yüzde20 bonservis kaydıyla gönderilen isim Jaja Coelho’dan başkası değil. Ve Jaja Trabzonspor’a geldiği andan itibaren yarattığı inanılmaz sorunlar, özel yaşamındaki uçarılıklar, sahadaki vurdumduymaz tavırları görüldükten sonra Ukrayna’nın Metalist kulübü tarafından neden bu kadar ucuza satıldığı da anlaşılmış oldu.

İşte O Hareketin Anlamı
Brezilyalı yıldız futbolcu Jaja Coelho’nun basın mensuplarına her poz verişinde bir el işareti yapardı. Kimse bunu merak etmedi. Jaja’nın orta parmağını kırıp, dört parmağını açık tuttuğu bu hareketin ne anlama geldiğini hiç kimse de araştırmadı. Bununla ne demek istediğini biz araştırdığımızda, “Ben dünyayı yaşamış, bitirmiş, yutmuş adamım. Hiçbir şey umurumda değil. Serbest takılırım, hiçbir şeyi umursamam. Dünya yıkılsa beni ırgalamaz bile” şeklinde bir anlamı olduğunu öğrenince de Brezilyalı futbolcu Jaja Coelho’nun neden böylesine disiplinsiz ve umursamaz bir tavırla yaşadığını da kavramış olduk. Jaja Coelho, Trabzon’daki yakın arkadaşlarıyla konuşurken de, “Futbol benim için bir macera aracıdır. Kazandığım parayı da o gün bitiririm. Çünkü ailem çok zengin ve futboldan kazandığımı biriktirmeye ihtiyacım yok. Kazanırım, anında yerim, kafama göre yaşarım” diyordu.

Menajer Marifetiyle Bu Kadar
İşte Jaja’nın bu özellikleri Trabzonsporlular tarafından hiç bilinmiyordu. O nedenle alkol duvarını aşmasını, evinde her gece 4-5 bayanla alem yapmasını, kafasına göre memleketine gidip gelmesini, maçlarda adeta onu sahaya süren teknik adamlarla ve kendisinden çok şey bekleyen taraftarlarla dalga geçer gibi hareket etmesinin altında bunlar yatıyordu. İşte Trabzonspor hiç araştırmadan, menajerlerin marifetiyle aldığı bir oyuncudan şimdi kurtulurken bayram yaparken, yeni alınanların da aynı hayat tarzına sahip olup olmadıklarının araştırılıp araştırılmadığı da merak ediliyor. Başkan Sadri Şener’in İstanbul’da bazı menajerlerle hareket etmesi, futbolu gerçekten bilen ve Trabzonspor’u düşünenlere hiçbir değer vermemesinin sonucu Jaja, Tefoilo’ydu. Bakalım yeni süreçte, Şener ve güvendiği isimler milyon dolarlık yeni belalarla Bordo-Mavilileri tanıştıracak mı?

Güneş Çok Geç Kalmış Oldu
Teknik Direktör Şenol Güneş ise sezon boyunca bu oyuncuya teslim oldu. Sürekli disiplinden söz eden Güneş, söz konusu Jaja olduğunda hiçbir şey yapamadı. Yaptıklarını ödüllendirerek sürekli ona yer verdi. Sezon bittiğinde ise pes etti ve satılmasını görevde kalması için ilk şart olarak yönetime sundu. Jaja da beklenenin çok altında bir ücretle Dubai’ye gönderildi. Jaja, ardından gece hayatıyla gündeme gelmeye başladı. Bu dönemde teknik direktör Şenol Güneş’in sık sık görüşerek takıma kazandırmaya çalıştığı Jaja, önce memleketine erken gitmiş, sonra da kampına geç katılmıştı. Trabzon’daki evinde de sürekli olarak partiler veren Jaja, Fenerbahçe’nın kankası Bilica’yla eğlenceye dalarken, dünya umurunda bile olmadı ve koptu gitti. Trabzonspor bir beladan kurtuldu, yeni belaların bu kulübün başına musallat edilmemesi ise Bordo-Mavili takıma gönül verenlerin tek dileği oldu.


Günebakış Trabzon
 

blackmagic_502

Üye
yaaa gittide kurtulduk şundan, gerçi oynadığı zaman oynuyodu hakkınıda yememek lazım... :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ismail
Cevap
1
Görüntüleme
401
ismail
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
349
MasteLaa
-BloodpooL-
Cevap
3
Görüntüleme
2K
-BloodpooL-
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
588


Üst Alt