dunyanin ilk kol telefonu turkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssdil1834

ssdil1834

Üye
    Konu Sahibi
dunyanin ilk kol telefonu turkiyede


Dünyanın ticarileşen ilk dokunmatik ekranlı kol saati şeklindeki 3G telefonu LG GD910 dünyayla aynı anda Türkiye’de tüketiciye sunuldu.
İlk kola takılabilir 3G telefonu olan LG GD910 saat telefon (watchphone), bluetooth kulaklığı ile birlikte satışa sunuluyor. Dokunmatik ekranlı arayüzü ve video görüşmeleri için yerleşik kamerayla birlikte gelen saat telefon, görüntülü konuşmanın yanında bir cep telefonunun sahip olduğu pek çok özelliğe sahip.
3G uyumlu LG GD910 saat telefon görüntülü konuşma dışında sesli arama, MP3 çalar, mesaj gönderme gibi cep telefonlarında bulunan tüm özelliklere de sahip. Merak edenler için söyleyelim, saat telefonun kayışı da deriden mamul.
Elbette ilk olmanın sağladığı fiyat avantajını da LG ve Turkcell kullanıyor. Sadece Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve anlaşmalı zincir mağazalarda satılan ürünün fiyatı 1999 TL. Bu fiyata Turkcell’in hediyesi 1000 dakika/1000 kontör görüntülü görüşme de dahil.
Faturasız hat kullanıcıları 1 hafta kullanım süreli 1000 kontör hediye hakkına bir ay boyunca her 150 kontör yüklemeyle sahip oluyor. Turkcell müşterileri 3G yazıp 2323’e ücretsiz bir kısa mesaj göndererek ücretsiz olarak 3G’ye geçebilecek ve 3G servislerini kullanmaya başlayacaklar.
 


Odysseus

Odysseus

Üye
İlk derken !.

Ben yaklaşık 3 yıldır bu cihazları takip ediyorum. Hatta askere giderken almayı bile düşünmüştüm. Piyasada bu ürünlerden bulunuyor. Üstelik 400 TL fiyat etiketleriyle. Orada cümle hatası yapmışlar. "LG'nin ticarileşen ilk kol saati cep telefonu" demeleri gerekirdi.
 
merty24

merty24

Üye
bilgi için saol ama 3g türkiyeye ilk geldiğinden beri biliyordum bunu
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kol saati telefonu epeydir var lg nin ilk kol telefonu denmeliydi..
 

SeRKaNCa16

Üye
abı ben hatayda askerlik yaparken 100tl satıyorlardı :)
 
-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
bir şey eksik yazılmış ilk 3g li kol saati cep telefonu denmesi lazım. Sizin dediğiniz gibi çin malı 200 300 liralık mallarda 3g mi var sanki
 
STaT!C

STaT!C

Üye
kpss de de bu kol telefonlarıyla kopya çekildiği söyleniyor normal cep telefonları yasak olduğu için fikire bak:kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt