Dünyanın İlk HAMİLE Erkeği...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın İlk HAMİLE Erkeği...!
Dünyanın hamile ilk erkeği!

Dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı. Thomas Beatie karnında, babası olacağı çocuğunu taşıyor. Thomas aslında cinsiyet değiştirmiş bir kadın.

Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD’de gerçek oldu.
Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin Temmuz'da doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek.
Thomas’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok. Çünkü Thomas ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın. 21 yaşındayken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas’ın cinsel organına ise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekte edilen Thomas, Nancy adlı bir kadınla evlendi.

Çift, gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Thomas hormon tedavisi kesti ve dört ay sonra regl olmaya başladı.

Dokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi. Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “Hamile bir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından bir değişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan bir kocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi.

daha önce açıldımı bilmiyorm :hmmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bir erkeğe hiç yakışmamış

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
spermi nerden aldı onu anlamadım

TheCower

TheCower

Üye
spermi nerden aldı onu anlamadım

Abi bu ne yaa :) bi de poz vermiş baksana. Erkek mi karı mı belli değil. Ama şu var ki bebeğinin tek başına hem anası hem babası olacak :) Aklıma benim de o soru takıldı. O çocuğun 2. Babası kim?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o zaten kadınmış 21 yaşındayken sadece göğüslerini aldırmış ama nasıl olmuşta bi kadınla evlendiği halde hamile kalmış birde bu saçma sapan olayların çoğu hep amerikada oluyor

TheCower

TheCower

Üye
Burda olsa onu:) tövbe tövbe. Onu sosyal evlere bile almazlar. Kadın sığınma evine de gidemez:) ya arkadaş şöyle insanların ipini kopardığı konuları açmamaya dikkat etsek güzel olur bence. Sapkınlar...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
neyse artık normal doğum yaparak baba olur yoksa annemiydi

fireman87

fireman87

Üye
Gitsin önce koltukaltını temizlesin hamile kalıcağına. :off:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çevirmiş kendi kendine... :ehe tövbe yarabbi :D

Masha

Masha

Üye
Yok artık inanmam valla :off:

Utku

Utku

Üye
çocuk büyüyüp olanları anlayınca yüz ifadesini merak ediyorum
Baba yoksa sende yokmu:d:

Larismus

Larismus

Üye
bu ne ya :ehe benim de aklıma babası nerde sorusu takıldı :D ya kendi kendine dölledi ya da karısı da erkekten gecmiş olması lazım:kop::kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kadınmış sonuçta hamile kalan. Yani sıfıra sıfır elde var sıfır :d::kop: . Bu erkeklerde hamilelik olayınada son noktayı koyalım artık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt