Dünyanın En Zor Oyunu..Geçe Bilen Sadece 3 Kişi ve birde bizim schumici !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye
tebrikler dostum ya. 18 ha helal sana. yürübe kim tutarseni sen bu gidişte bu oyunu bitirecen

kardeşim desteğin için çok çok sağol:oke: ama bu 18 çok zor yaa imkansiz değil ama çok çok zor ama sonsuz desteğinizle bunuda geçerim inşallah:oke:

--------------- Ekleme ---------------

yaaa 23'teyim ama burası imkansız yaaa:ss

beyler yaaa büyük şanssızlık ve akılsızlık sonucu yanlışlıkla internet sayfasını kapattığım için 28de kaldım yaaa:( geçmeye çok yakındım yanlışlıkla kapattım.:(:(:(

yinede 28e kadar geldim:D ama bitirmeye 2 bölüm kalmıştı yaaaa:(

napalım sağlık olsun işte size 28. bölüm:oke:

POWER

POWER

Üye
valla helal olsun dediğim gibi sabır işi bence :oke

schumici

schumici

Üye
abi yaa ama hala kafamı duvarlara vuruyorum yaaa:vur sen tut 28.ye kadar gel sonra dalgınlıkla başka sayfa diye kapat sayfayı yaaa. ahh ben yok mu ben

xkadir61

xkadir61

Üye
28'e geldiysen bir daha gelirsin. dert etme. sen 4. kişi olmaya değersin.:)
ben henüz 8'i geçemedim.

macline

macline

Üye
2 kere oynadım dün 2 sindede acil işim dolayısıyla çıkmak zorunda kaldım Ve tesadüftür ki 2 sindede 10. bölümde kaldım.

schumici

schumici

Üye

sezarim

Üye
10.yu gecemiyom ama süper bişe

macline

macline

Üye
10 bence , görmedim 30. bölümü ama 30. bölüm kıvamında zor oldugunu düşünüyorum

xkadir61

xkadir61

Üye
8, bölüm yardım edin, taktik bilgilerine ihtiyacım var

schumici

schumici

Üye
8, bölüm yardım edin, taktik bilgilerine ihtiyacım var

kardeşim 8. bölümü tarif edebilirsen hatta bi resmini gösterebilirsen anında yarımcı olurum seve seve;)

kardeşim şimdi oyuna başladım oraya geldim. orda ilk önce sol alttakini alcaksın. topların hareketine göre aşağı yukarı kaçışlar yapmalısın. sol alttaki altını alınca yine aynı kaçışları yaparak tekrar başladığın yeşil alana gel. ordan sonra şeklin orasındaki uzun mesafe alan top yakınından geçtikten sonra onun izlediği yolu takip et. ardından bu sefer şeklin sağ tarafındaki 3 topla karşı karşıya kalcaksın. yine aynı aşağı yukarı kaçışlarla onlardan kurtul ve en alttaki yol sayesinde sağ alttaki altını al. alır almaz hemen ortadaki sağ taraftaki yeşil alana kaç. ardından en üstteki altını almak için mavi top yan tarafından geçtiği anda hareketlen. topun izlediği yolu takip etki tekrar karşılaşmayalım. ama yinede bi yerde aşağı yukarı kaçışı yapabilme ihtimalin var. son topuda atlattıktan sonra direk yeşil alana kaçıyoruz. işte 9. bölüme geçtik;) biraz karmaşık bi anlatım oldu sanırım ama umarım yardım edebilmişimdir kardeşim:oke:

26oguz26

Üye
bende 4 de kaldım

canted

canted

Üye
valla ben 8 e kadar geldim gözlerim ağrıdı oynayana kolay gelsin diyorum

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
Kimse Bitiremiyomu

canturgay

canturgay

Üye
en son 18 de kaldımm..:(

schumici

schumici

Üye
valla şu sınavlar bitsin bitircem bu oyunu hala aklıma geldikçe sinirlerim oynuyo. 28e kadar geldim yanlışlıkla kapattım sayfayı offf yaaa:vur

macline

macline

Üye
Şu anda 15. bölümdeyim İnş. Bu gece Bu oyunu bitirmeyi planlıyorum ;)

16. bölümdeyim

Çıkmak zorundayım ama oyunu pc yi kapattığım halde sayfayı nasıl kapatmayacağımı öğrendim.

Daha doğrusu geliştirdim öyle bişey denedim ve oldu da. Bu oyunu bitirip 4. kişi olacağım :D:D:D

schumici

schumici

Üye
Çıkmak zorundayım ama oyunu pc yi kapattığım halde sayfayı nasıl kapatmayacağımı öğrendim.

Daha doğrusu geliştirdim öyle bişey denedim ve oldu da. Bu oyunu bitirip 4. kişi olacağım :D:D:D

kardeşim lütfen banada yolla o yöntemi yaaa

bu oyunu bitirmem lazım

macline

macline

Üye
Şimdi Abisii Önce ben bi bitireyim Sana da yollayacağım.
He bu arada nasıl becerdiyse sabahleyin benim ortak Kaydettiğim yeri gördü adını biraz özel bi isim koydugum için Sakıncalı bişey zannetti ve sildi.

Hiç iyi değilim moralim bozuk oooooooofffff offfffffffffff Ama neyseki kendim yanlışlıkla kapatmadım orası güzel en azından :)

schumici

schumici

Üye
kardeşim ben şimdi 29a geçtim:D:D:D:D bitirmeme çok az kaldı inşallah:D:D:D:D

Üst Alt