Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünya'nın En Zehirli Hayvanları (Sadece 4 Dakikada Sizi Öldürebilirler)
Sponsorlu Bağlantılar
gobbels
Üye
sonuncu harika
crazyferit
Üye
çok korkutucu artık denize yüzmeye gittiğimde veya seyahate dikkatli 0olmaya çalışırım bilginiz için teşekkür ederim
Reşwan
Emekli Yönetici
çok güzel bilgiler teşekkürler. bunlara rastlama gibi bir şansımız olmasa bile bilmek güzel oldu.
maxirabit
Üye
son zamanlarda da dev denizanası ( Nomura)vakaaları arttı japonya da öle birşey ki daha öldürülceğini anladığın da üremeye geçiyorbelgel de izlemiştim balık yerine denizanası çekiyorlardı aglarla.
canturgay
Üye
su yılanlarının zehirsiz olduğunu sanıyordum...
maxirabit
Üye
tatlısu yılan balığı zehirsiz hatta yeniliyor bile.
canturgay
Üye
benim dediğim yılan balığı değil ama su yılanı...
theemnt
Üye
bunlar da ne!!!!
tr_acson_tr
Üye
bu ne be böyle vala günün birinde bunlardan inşallah karşılaşmam eğer karşılarşırsamda bana yaklaşmamalarını temenni ederim
buketcik
Üye
bilgi için teşekkürler.
recepsalkimtas
Üye
Dostum paylaşım çok güzel ama konunun başında ALLAH'IN YARATTIĞI en ölümcül canlıları "tabiatın yarattığı" diye geçmesi hoş olmamış
SilentOne
Üye
bakıyon bunlara aa nekadr tatlı hoş bir dokunuş karşında azrail seni çaqırıyor
buketcik
Üye
türkiyede yok ben göremedim.
LuckyDALT0N
Üye
Ellerine sağlık çok güzel ama hayvanlardan soğudum kurbağalar çok tatlı ama baksana öldürüyormuş
pelın_
elıne aglık nedıyım umarım karsılsmayız bunlarla
bboyQ7
Üye
bu denizanasının zehrı vucuda gectikten sonra hayatta kalmak sızin elinizde derken?
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
qirL1903
Üye
Tiplerinden kendilerini ele veriyorlar zaten
_K@YIP_
Üye
Bunlarla Karşılaşmak İstemem
yetmeez
Üye
doğada güzel görünen canlılar bizi öldürebiliyr, artık çok dikkat etmeli paylaşım için sağol