Dünyanın En Yaşlı Kadını 125 Yaşına Girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın En Yaşlı Kadını 125 Yaşına Girdi

Guinness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en yaşlı kadını olan Maria Olivia Da Silva 125 yaşına girdi

Guinness Rekorlar Kitabı tarafından dünyanın en yaşlı kadını olarak tescil edilen Maria Olivia Da Silva, 125'inci doğum gününü yakınlarının hazırladığı mini doğumgünü partisi ile pastadaki mumları üfleyerek kutladı.

Maria Olivia Da Silva, torunlarının yardımıyla bahçeye çıkarılıp, kendisi için hazırlanan pastadaki üç mumu üfleyerek söndürürken, halinden oldukça mutlu göründü.

Atatürk'le yaşıt

Brezilya'nın Itapetininga kentinde 28 şubat 1881'de dünyaya gelen Da Silva, Sao Paolo, Astorga ve Parana kentlerinde yaşadı.

Yaptığı iki evlilikten 14 çocuğu olan Maria Olivia Da Silva, 59 yıldan bu yana yaşamını torunları ile sürdürüyor

S1FR3K1R1C1

Üye
Hey Maşallah Ya Allah Uzun Ömür Versin Ne Diyelim Nice Senelere Ninecim

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
hey maşşallah allah uzun ömürler versin inşallah 130 da görür.......................

slayer

Üye
ben olaya sizin gibi bakamayacağım... Ne kadr sağlıklı olabilir bu yasta_? Allah Acısız bir ölüm versin...

Vassili

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Mar 13 2006, 04&#58;54 PM) [post=296528]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben olaya sizin gibi bakamayacağım... Ne kadr sağlıklı olabilir bu yasta_? Allah Acısız bir ölüm versin...
[/b][/quote]
Sana Katılıyorum

Ama Yinede Allah Uzun Ömür Versin

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ben azraili aradım gösteririm ona dedi

MiCoX

Üye
o yaştata yaşamak eziyet harbiden.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
cok saglıklı olmayabilir ama "tez zamanda"da diyemicem

allah uzun ömürler wersin

cllgr

cllgr

Üye
allah herkeze sağlıklı ömür versin öncelikle.dünya büyük bırakın yaşasın kadıncagız,uzun ömürler kendisine.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Allah bizlere Uzun hayat değil tatlı,acızız bir hayat nasip etsin..

125 Yasına kadar yasamısım nolcak sanki

Slayer&#39;e katılıyorum

kikaksk

kikaksk

Üye
allah daha cok ömür versin....

RockFord Fosgate

Üye
aman yarabbı&#33;&#33;&#33;125 yas offff&#33;&#33;&#33;bu kadarıda fazla&#33;&#33;&#33; 80-90 arası ıyıdır:))Allahın ısıne karısmak gıbı olmasın&#33;&#33;

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
yaw bu kadın curumeye başlamış heralde olmez bu şekilde iskeletlene kadar yaşar bea
emegine saglık
burdan neneme sesleniom nene mutlu yıllar sana nice yıllara daha cok gençsin ehehehehehehehehh

Caine

Caine

Üye
demekki daha dünyada kalıp çekeceği acıları var ama nineminde gözlerinden bir terslik okunuyorda anlamadım, korktum ben

crows

crows

Üye
okadar yaşamak istemem

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar senede yaşamak istemem doğrusu..

hidayet

hidayet

Üye
o nineyle sohbet etmek iyi olurdu bize eski zamanları tarih kitabımızdan dah iyi anlatırdı