Dünyanın en tuhaf sınıfından kareler :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
Okul yılları güzeldir.Bizim de böyle bir sınıfımız vardı.Bildiğin Hababam Sınıfı :)

Müthiş bir sınıftı anlatmakla bitmez.Biz çok arıyoruz o yılları.:(

CEREN

CEREN

Üye
okul yılları güzel özellikle lise insanın kanı deli oluyor
saol paylaşım için

327

327

Üye
acayip bi sınıf

narkoz1907

narkoz1907

Üye
şehir nere sorması ayıp ??

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
istanbul ;) fatih / fatih ticaret meslek lisesi

DefectoR

Üye
en güzel ve kalıcı dostluklar okul yıllarında olur benim amatör sitelerimden biridir okul yıllarında yapmıştım... dostlarım ile hala görüşürüm...

Fakat salih kerdeşim biz hoca önde ders anlatırken arkada çiğ köfte yapardık :)

CEREN

CEREN

Üye
çiğ köfet süper ya valla okul yılları gercekten bambaşka bende hala bazı arkadaşlarımla ve hocalarımla görüşürüm çok güzel bişey bence:)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
biz sucuk party, zeytin , muz ve bilimum yiyecek partileri :ehe

@slantürk

@slantürk

Üye
güzelmiş

Calaissien

Üye
hep sınav hep sınav nesini merak ediyorsunuz lisenin anlamadım yani başımı kaşıyacak vaktim olmuyordu kışın sadece yazın boş oluyorum.Yerime geçmek isteyen varsa geçebilir.Paris St. Philippe College 10. sınıftayım üstelik ÖSS falan filanda yok burada değişmek isteyen varsa hemen ama çok çalışman lazım matematik ve fransızca,ingilizce,almanca,rusça ve ispanyolca,fizik,kimya,analitik geometri,geometri derslerine özelliklede 10. sınıfta gitmek istediğin üniversiteyi ve bölüm (sayısal ve sözel vb.)seçiyorsun burda 11. sınıftada bölüm ona göre çalıştırıyorlar ordan sadece Fransa'daki üniverstilere gidilmiyor Avrupa Birliğindeki tüm üniversiteleri tercih edebilirsin.Ben şimdilik Paris üniversitesini seçtim ve sayısal bölümü yani bu dediğim dersleri çalıştıracaklar.(korktunuzmu şimdi liseden.) :D:D:D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
hep sınav hep sınav nesini merak ediyorsunuz lisenin anlamadım yani başımı kaşıyacak vaktim olmuyordu kışın sadece yazın boş oluyorum.Yerime geçmek isteyen varsa geçebilir.Paris St. Philippe College 10. sınıftayım üstelik ÖSS falan filanda yok burada değişmek isteyen varsa hemen ama çok çalışman lazım matematik ve fransızca,ingilizce,almanca,rusça ve ispanyolca,fizik,kimya,analitik geometri,geometri derslerine özelliklede 10. sınıfta gitmek istediğin üniversiteyi ve bölüm (sayısal ve sözel vb.)seçiyorsun burda 11. sınıftada bölüm ona göre çalıştırıyorlar ordan sadece Fransa'daki üniverstilere gidilmiyor Avrupa Birliğindeki tüm üniversiteleri tercih edebilirsin.Ben şimdilik Paris üniversitesini seçtim ve sayısal bölümü yani bu dediğim dersleri çalıştıracaklar.(korktunuzmu şimdi liseden.) :D:D:D

sayısalcının başında saç kalmıyor.. benden söylemesi .. :)

Calaissien

Üye
Yurtdışındaki okullarda saç uzatmaya izin veriyorlar :kop::kop::kop::kop::kop:
nasıl espri ama :kop::kop::kop:

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
hiç unutulurrrrmu okul yılları
cengiz kurtoğlu:ehe

sametugba

sametugba

Üye
bumu tuhaf ahh sen bizim liseyi gelip görseydin heraldi buna normal gözüyle bakardın kardeş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt