Dünyanın en seri katilleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en seri katilleri
Wayne Williams - Ölü sayısı 31

Atlanta Georgia’daki 1979-1981 yılları arasındaki 'Atlanta Çocuk Cinayetleri'nden sorumluğu olduğu düşünülüyor. Sadece 27 yaşındaki Nathaniel Carter ve 29 yaşındaki Jimmy Payne’nin cinayetlerinden tutuklanan ve yargılanan Williams hala 29 çocuğun öldürülmesi konusunda masum olduğunu savunuyor.


Dean Corll - Ölü sayısı 27

Annesinin küçük şeker dükkanından dolayı 'Şeker Adam' lakabını alan Corll 1970-1973 yılları arasında Teksas’ta geçen 'Houston Toplu Katliamları' ndan sorumlu isimdir. Elmer Wayne Henley ve David Brooks isimli arkadaşlarıyla küçük çocukları evlerine götürerek onlara işkence yapıp öldüren üçlü sonradan cesetleri kırsal alana gömüyorlardı. Corll kendi evinde büyük bir tartışma sonrası Henley tarafından öldürüldü. Hayatı boyunca 27 kişinin canına kıydı.



John Wayne Gacy - Ölü sayısı 33

'Katil Palyaço' lakabını verdiği partilerde palyaço kostümü ve makyajından dolayı almıştır. 1972-1978 yılları arasında 33 genç adama tecavüz ve cinayetten suçlu bulunan Gacy cesetlerin çoğunu evinin altına gömmüştür. 1994’te öldürücü şırıngayla idam edilmiştir. Popüler bir politik figür olan Gacy normal bir yaşam sürdüğü için cinayetleri herkesi şaşırtmıştır.


Gary Ridgeway - 48 kişinin ölümünden yargılanıyor ama 90 kişinin katili olduğu sanılıyor

Cesetleri Washington’daki Yeşil Nehri’ne attığından 'Yeşil Nehir Katili' olarak tanınıyor. 1980’lerin Amerika tarihindeki en ünlü seri katillerinden biridir. Kaçakları ve hayat kadınlarını kaçırıp onları cinsel tacizden sonra öldürmüştür. 2001 yılında 20 yıl önce işlediği cinayetler için suçlu bulunur. Ridgeway’e göre genç kadınları öldürmek onun 'kariyer'idir.


Moses Sithole - Ölü sayısı 38

Güney Afrika’nın en ünlü katillerinden Sithole 'ABC Cinayetleri'ni işlemiştir. İsim cinayetlerin sırayla Atteridgeville Boksburg ve Cleveland kasabalarında işlenmesinden dolayı gelir. Kurbanlarını kandırarak terk edilmiş alanlara yönlendirip öldürmüştür. 1995’te yakalandı. 1997’de suçlu bulunarak 2 bin 410 yıl mahkum edildi. 2000 yılında hapishanede AIDS kaptığı öğrenildi.


Gerald Stano - Ölü sayısı 41

1973'ten 1980'e kadar geçen 7 yıllık süreçte çoğu fahişe ve otostopçu 42 kişiyi öldürdü. Kurbanlarını bıçaklmayı ateşli silahlarla vurmayı ve boğmayı tercih eden Stano 23 Mart 1998'de Florida'da elektrikli sandalyede idam edildi.


Andrei Chikatilo - Ölü sayısı 53

'Rostov canavarı' olarak da biliniyor. 1936 ve 1994 yılları arasında yaşamış ve hayatı süresince 52 kadın ve çocuğu öldürdüğünü itiraf etmiş olan Avrupa'nın en ünlü seri katilidir. Ukraynalı Chikatilo aynı zamanda öğretmenlik yapıyordu. Öğretmenlik yaptığı sıralarda öğrencilerine sarkan ve bu yüzden sürekli çalıştığı okuldan sürülen katilin öldürdüğü kurbanlarının sayısı 53. Uçuk katil tarihleri ve cinayeti nasıl işlediğine varana kadar herşeyi hatırlıyor ve anlatıyordu. Bazı kurbanlarının meme uçlarını ve dilini kesip yiyordu.

Bruno Ludke - Ölü sayısı 85

1928 ve 1943 yılları arasında 80 kadın öldürmüş Alman seri katildir. Naziler tarafından yakalanıp denek olarak kullanılmak üzere hastaneye yatırılmış işleri bittiğinde de idam edilmiştir. Tam 85 kişinin canına kıyan Ludke'yi tarihsel belgelere göre suçlu kılacak hiçbir belge bulunmamaktadır. Hiç kimse de onu şikayet etmemiştir. Ancak Ludke'nin itiraflarına göre katil kendisidir. Aynı zamanda birkaç yıllık bir zaman dilimi içinde 50 kadına tecavüz ettiğini de itiraf etmiştir.


Henry Lee Lucas - Ölü sayısı 213

İstismarcılığı delilik derecesine varan annesinin kendisine yaşattığı dehşet verici olaylarla büyüyen Lucas sadist sapkınlık kariyerine henüz çocuk yaşlarda başlamıştır. 13 yaşına geldiğinde üvey ağabeyiyle ¤¤¤¤ yapmaya başlamış yine ağabeyi onu hayvanlarla ¤¤¤¤ ve hayvanlara işkence yapma eğlenceleriyle tanıştırmıştır. İlk cinayetini 14 yaşında işlemiş tecavüz etmesine direnen 17 yaşındaki bir kızı boğmuştur. 1954’te 18 yaşındayken çeşitli hırsızlık suçlarından 6 yıl hapis cezası alan katil 1959 yılında tahliye olduktan sonra bir gün 74 yaşındaki annesiyle tartıştı ve onu bıçaklayarak öldürdü. İkinci derece cinayetten 40 yıl hapis cezasına çarptırılan Lucas bir akıl hastanesine konulmuştur. Tüm itirazlarına rağmen 10 yıl sonra serbest bırakıldı. 18 ay sonra da iki genç kıza tecavüzden tekrar cezaevindeydi. Lucas eyalet hapishanesinden 1975 yılında çıktı. Acımasız bir katil olan Ottis Toole ile tanıştı. Otis Amerikan suç tarihinde en tüyler ürpertici suç dalgasında onun suç ortağı oldu.

edro Alonso Lopez - Ölü sayısı 300

Tüm zamanların belki de en tecrübeli ve eli hızlı seri katili. Lakabı da 'And canavarı'. Küçük bir kasabanın nüfusu kadar insanın canına kıymış. Peru'da yaşayan kabilelerde 100 civarında kadını öldürdükten sonra yerli kabileler tarafından her yerde arandı. Kabile liderleri seri katili tam yakalamak üzereydi ki Amerikalı misyonerler kabile liderilerini olayın polis tarafından halledilmesi gerektiği yönünde ikna etti. Bu nedenle kabilelerin elinden kurtulmayı başardı. Polis tarafından göz altına alınan Pedro Alonso Lopez polisin elinden de kurtulmayı başardı. Ekvador'a kaçan seri katil haftada en az 3 veya 4 kızı öldürdü. En son 1980 yılında yakalandı ve hapis cezasına çarptırıldı. Tam 18 yıl sonra Ekvador hükümeti tarafından serbest bırakıldı ve Kolombiya'ya sınır dışı edildi.


 
  • Beğen
Tepkiler: oozcan42 ve OğuzcanAbi


Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
edro Alonso Lopez koçum benim
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
istersen adamın resimini ekleyeyim. :D ozmanda kocum diycekmisin bakalım.
 
  • Beğen
Tepkiler: brknfdn_55
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
eklesene bak şimdi merak ettim
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
tamam :)
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
hadi lann :O:)
 

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:D koçunmu halen :d:
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
kardeşim, HEPİMİZ KARDEŞİZ BU KAVGA NE DİYE....
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:d: ne gibi bir kavga :)
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
kavgadan ziyade kan davası diyelim mecazi açıdan bi yanlışlık olmasın diye anladın :D
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:D :D bu adamların hepsi psikopat
:D
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
bende ondan fazla kurcalamayalım yavaş yavaş kaçalım diyom :D
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
aynen :D :d::d:
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
bu arada bin başı olmana çok azkaldı sık dişini :D
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
evet :D sevinçliyim biraz.az kaldı
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
15 tne daha hadiiiiii
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:) :) :d:
 
levasinay

levasinay

Üye
way be adamlara bak makine gibi :d:
 
e1b1

e1b1

Üye
iyiy
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt