Eline sağlık kardeşim![]()

Valla yusufum senin konularda çok şaşırıyor ve farklı şeyler görüyorum Emeklerine sağlık güzel kardeşim.
- - - Eklendi - - -
Valla yusufum senin konularda çok şaşırıyor ve farklı şeyler görüyorum Emeklerine sağlık güzel kardeşim.
Şaşırtmak benim işim diye slogan mı yapsam acaba kendime 
Rica ederim sağol abicimŞaşırtmak benim işim diye slogan mı yapsam acaba kendime
![]()

Gel sana yeni bi tane nick bulalım bence faciaa korkunç yav![]()

Güzelmiş abiMesela JollyMen![]()

Yusuf nickini değiştirirsen sağlam bi avatarında benden![]()

Beni bu nickle tanıdılar abi değiştirme taraftarı değilim..![]()
Ama şöyle bi bak çoğu üye başladığı ismiyle değil sonradan değiştirdiler 
Tabi kardeşim kendi kararın ben sadece fikir sundumAma şöyle bi bak çoğu üye başladığı ismiyle değil sonradan değiştirdiler
![]()

Hem herkes beğendiği bi film kahramanını oyuncuyu vs alıyor isim olarak haliyle yabancı oluyor
Ben kendimi diyeyim mesela bu ismi geçmişte geçirdiğim kaza sonucu kaşımın yarılması ve iz kalmasıyla almıştım şimdi yaralı yüz desem asi ergence
olacağından pek çok kişininde bildiği film olan scarface koydum böyle yani
Birde genelde herkes her yerde aynı nicki kullandığından daha evrensel olan ingilizceyi tercih ediyor birde bu var tabi 
JkraytÜyelerin kendi gerçek isimleri haricindeki Türk isimler komik oluyor benceHem herkes beğendiği bi film kahramanını oyuncuyu vs alıyor isim olarak haliyle yabancı oluyor
Ben kendimi diyeyim mesela bu ismi geçmişte geçirdiğim kaza sonucu kaşımın yarılması ve iz kalmasıyla almıştım şimdi yaralı yüz desem asi ergence
olacağından pek çok kişininde bildiği film olan scarface koydum böyle yani
Birde genelde herkes her yerde aynı nicki kullandığından daha evrensel olan ingilizceyi tercih ediyor birde bu var tabi
![]()
peki bu bastaki x ne abi?