dünyanın en kücük annesi (inanılmazzzzzzz)

Sponsorlu Bağlantılar

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
dünyanın en kücük annesi (inanılmazzzzzzz)

And Dağları'nın ücra bir köyünde yaşayan Lina Medina'nın ailesi, beş yaşındaki küçük kızın karnı şişince onu şamana götürdü. Fayda etmedi. Babası kızı hastaneye yatırdı. Bir ay sonra, beş yaş yedi ay 21 günlük Lina, sezaryenle bir oğlan doğurdu! 2.5 yaşında adet gördüğü ve beş yaşında doğum yapacak cinsel olgunluğa eriştiği tasdiklenen Lina, 'en küçük anne' olarak tarihe geçti.
Fiziksel ve zihinsel olarak normal davranan Lina, hastanede kaldığı 11 ay boyunca oyuncak bebeklerle oynadı, pek ilgilenmediği oğlunu süt anne emzirdi. Doktorlar, kasabalılar ve tesadüfen kasabada olan film ekibinin tüm üyeleri tek tek sorgulandı, ama sonuç alınamadı. Lina'nın ensestle suçlanan babası delil yetersizliği yüzünden kurtuldu, ama aile 'dışlandı', Lina'ya bakmakla görevlendirilen komisyon altı ay sonra küçük kızı unutmuştu bile.

bu olay baya eskiymiş fakat ben hiç duymamıstım benim gibi bilmeyenler varsa paylasmak istedim

FerreT

FerreT

Üye
İlginç bi o kadarda vahim bi durum..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
imkansız ama gercek.

Nazy

Nazy

Üye
valla çok şaşırtıcı
ve düşündürücü:allalla:

grp

Üye
bu gercekmi ya. nasıl bişe bu böyle cok enteressan. sasırdım :nono:

bora006

bora006

Üye
bunu yapan insan olabilir mi? SANMIYORUM:@

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ne vicdansızlar varya

CanceR

CanceR

Üye
bunu yazın okmuştum şok oldum nasıl olmuş nasıl bitmiş hayret yane :ss

mservank

mservank

Üye
Çok şaşırdım .Garip ilk defa duydum hiç bu kadar erken anne olunacağını tahmin etmezdim.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
cok ilginc yaaa düsünsenize yanınızda bi bebek var 5 yasındasınız siz onun yasıtı deilsiniz aksine o sizin evladınız cok acı bsii yaaa:agla

enigma

enigma

Üye
dünya nereye gidiyor? ben inebilirmiyim?

c3r3n

c3r3n

Üye
yazık ya :(

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
2.5 yaşında adet gördüğü ve beş yaşında doğum yapacak cinsel olgunluğa eriştiği tasdiklenen Lina, 'en küçük anne' olarak tarihe geçti. Yuh Dedim Yaa...Daha Neler Görecez:(

outlaw57

outlaw57

Üye
gercekmı bu yaww inanamıyom

maxix

maxix

Üye
yok ya yoktur öle bişe bence. olmaz mümkün değil