"Dünyanın En İyi Takımları" sıralaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
hiç inandırıcı bi liste değil :ehe

India

India

Üye
    Konu Sahibi
10. Schalke 04 Almanya 218 :d::d: Bu takım enbesiller topluluğu.Farfan,Huntelaar,Raul'u var.Onların da yaşları malum. Başka bir şeyi yok.Neredeyse küme düşecekti ya hu.
O ligde taş gibi Dortmund,Bayer Münih var,bunları görmemişler mi:hmmm

katılıyorum ama schalke'nin şampiyonlar liginde yarı final oynadığını unutmayalım

greenmile

greenmile

Üye
10. Schalke 04 Almanya 218 :d::d: Bu takım enbesiller topluluğu.Farfan,Huntelaar,Raul'u var.Onların da yaşları malum. Başka bir şeyi yok.Neredeyse küme düşecekti ya hu.

öyle böyle ş.liginde yarı final oynadılar :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oğuza bu kadar yüklenmeyin :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O takımın öyle bir huyu var anlamıyorum..Ligde berbatlar;ama ş.liginde esiyor adamlar:D
Ama yine de o söylediğim takımlar onlardan daha kaliteli

haltie

haltie

Üye

Süper Kupa,Almanya Kupası,Şampiyonlar liginde de yarı finale çıkmış.Daha ne yapsın :ehe Türkiye kupasını mı alsın.:ehe Yıllardır güvendiğimiz tabloya şimdi kimse güvenmiyor :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Beğenmiyorum abicim(h)Dortmund ve Münich dana kaliteliler:pro:

----------Eklendi @ 20:38:58 ---------- Yazıldı @ 20:38:33 ----------

Daha kaliteliler:ehe

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
haltie

haltie

Üye
Şimdi bizde de beşiktaş kaliteliydi ama ne oldu 5. bitirdik.:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Beşiktaşı kurtarırsa son transferler kurtarır.Neresi kaliteliydi hacı.Antep'in disiplini bile yeter.Fener desen en iyi kadroya sahip.Trabzon zaten Şenol Hoca'nın eseri.Bursa sürpriz oldu işte.

haltie

haltie

Üye
herkes hakkını alsa sıkıntı olmayacak önümüzdeki yıllarda neler yaşanacak merak ediyorum.

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray-fenerbahçe derbisi diye birşey olmayacak gelecek yıl onu söyleyeyim :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Artık iş Fener'in küme düşmemesine bakıyor desene

greenmile

greenmile

Üye
Sence bu lig hem Fenerbahçe'nin hem Beşiktaş'ın hem de Trabzon'un aynı anda küme düşürülmesini hazmedebilir mi?:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kimseyi düşürmezler diye bakıyorum..Düşürülmeye hukuken hakları olsa bile.Avrupa'da kim oynayacak

India

India

Üye
    Konu Sahibi
bu ne biçim mantık avrupada oynuyor diye düşmesinmi :D feneri düşürmezlerse ünal aysal'a mektup yollicam şike yap diye :pro:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu bir mantık değil.Ülke prestiji

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Evet ülke prestiji önemli bu yüzden düşmemesi daha mantıklı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt