bedobedobedo
Üye
Dünyanin en iyi 2. oyunu amerikan spers hizli indirim
n:h1{display: inline} America's Army: Special Forces 2.8.5
İndirme: 118,457America's Army, tasarımındaki gerçeğe yakın öğelerle dikkat çekiyor. Oyunda savaşlarda en son kullanılan teknolojiler, savunma ve saldırı silahların yanı sıra, farklı stratejiler de yer alıyor.
Amerikan Ordusu'nun 12 milyon dolar bütçe sağlayarak, bilgisayar oyun firması Ubisoft ile birlikte geliştirdiği American's Army: Rise of Soldier bilgisayar çağındaki gençlerin askerlikle tanışması için özel olarak hazırlanmış. ABD'de Kara Kuvvetleri'nde eğitim için tasarlaran özel versiyonunun yanı sıra, Deniz Kuvvetleri ve Gizli Servis için de özel sürümleri bulunuyor. Oyun öncelikle Ordu ve istihbarat birimleri için tasarlanmış ardından da özel bir sürüm hazırlanarak internetten oynanması sağlanmış durumda.
Program İçin Neler Gerekli?:
Önemli Notlar: İndireceğiniz dosya, oyunun indirilebilmesi için hazırlanmış bir arabirimdir, oyunun orjinal boyutu 2GB üzerindedir.
WORLD 2. ENGILSCH EN MAHEN areyo dogs amerikan spers schön
(ALINTI 100%100ALINTI DEYIL BEN YAZDIM)
OYUN HIZLI INDIRIM

n: DEMIN ISNDIRDIM OYNUOM
n:h1{display: inline} America's Army: Special Forces 2.8.5İndirme: 118,457America's Army, tasarımındaki gerçeğe yakın öğelerle dikkat çekiyor. Oyunda savaşlarda en son kullanılan teknolojiler, savunma ve saldırı silahların yanı sıra, farklı stratejiler de yer alıyor.
Amerikan Ordusu'nun 12 milyon dolar bütçe sağlayarak, bilgisayar oyun firması Ubisoft ile birlikte geliştirdiği American's Army: Rise of Soldier bilgisayar çağındaki gençlerin askerlikle tanışması için özel olarak hazırlanmış. ABD'de Kara Kuvvetleri'nde eğitim için tasarlaran özel versiyonunun yanı sıra, Deniz Kuvvetleri ve Gizli Servis için de özel sürümleri bulunuyor. Oyun öncelikle Ordu ve istihbarat birimleri için tasarlanmış ardından da özel bir sürüm hazırlanarak internetten oynanması sağlanmış durumda.
Program İçin Neler Gerekli?:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli Notlar: İndireceğiniz dosya, oyunun indirilebilmesi için hazırlanmış bir arabirimdir, oyunun orjinal boyutu 2GB üzerindedir.
Ekleyen:
İngilizce 273 KB
<A title="America's Army: Special Forces indir" href="http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3641" target=_blank rel=nofollow> DOWNLOAD AMERİCA'S ARMY: SPECİAL FORCES
DOC SPRECHE (ALMANCA)WORLD 2. ENGILSCH EN MAHEN areyo dogs amerikan spers schön

(ALINTI 100%100ALINTI DEYIL BEN YAZDIM)
OYUN HIZLI INDIRIM

n: DEMIN ISNDIRDIM OYNUOM