Abdnin Savaş Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Abdnin Savaş Oyunu
Günde 5 milyon PC kullanıcısının ilgi gösterdiği America's Army adlı savaş oyunu, Ubisoft ve Amerikan Ordusu'nun işbirliğiyle geliştirildi


Amerikan Ordusu'nun 12 milyon dolar bütçe sağlayarak, bilgisayar oyun firması Ubisoft ile birlikte geliştirdiği American's Army: Rise of Soldier adlı oyun, şu sıralar internette oldukça popüler.
Oyunu internet sitesi aracılığıyla günde ortalama 5 milyon bilgisayar kullanıcısı oynuyor. Tek veya çok oyunculu olarak karşılıklı oynanabilen oyun, istatistiklere bakıldığında günde 100 bin saat boyunca oynanmakta.
İnternet üzerinden ücretsiz olarak bilgisayarlara yüklenip, farklı mekânlardaki kullanıcılar tarafından eş zamanlı olarak oynanabilen America's Army, tasarımındaki gerçeğe yakın öğelerle dikkat çekiyor. Oyunda savaşlarda en son kullanılan teknolojiler, savunma ve saldırı silahların yanı sıra, farklı stratejiler de yer alıyor.

Hedef, gençler
Bilgisayar çağındaki gençlerin askerlikle tanışması için özel olarak hazırlanan oyunun, ABD'de Kara Kuvvetleri'nde eğitim için tasarlaran özel versiyonunun yanı sıra, Deniz Kuvvetleri ve Gizli Servis için de özel sürümleri bulunuyor. Oyun öncelikle Ordu ve istihbarat birimleri için tasarlanmış ardından da özel bir sürüm hazırlanarak internetten oynanması sağlanmış durumda.

Kurşun asker oldular
Deniz Kuvvetleri, oyun sayesinde denizdeki ateşleme sistemlerinin uygulamasını bilgisayar platformuna taşıyarak, çalışmalarında kullanıyor.
Bu arada oyunda Afganistan ve Irak'ta kullanılan savunma silahları ve yöntemlerinin de yer aldığı bölümler var.
Oyun internetin yanı sıra, Microsoft XBox ve Sony Playstation 2 oyun konsolları için de özel sürümlere sahip. Ayrıca oyundaki karakterler, oyuncak üreticisi Radioactive Clown ile yapılan lisans anlaşmasının ardından 'kurşun asker' tasarımlarıyla da ABD'de pazarlanıyor.
 


dezzente

dezzente

Üye
güzel bence oyunlarda gercek silah kullanılması.. ama amerikalıların taktigi bu zaten..insanları sawaşa hazırlamak..seninde dedegin gb özellıkle gencleri hedef alıolar..
 

perfectlover

Üye
Bu konunun PC Donanım bölümüne açılması yanlış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt