Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünyanın en iyi 10 telefonu
Sponsorlu Bağlantılar
oguzkagan11
Üye
Neye göre yapılmış?Oldukça saçma bir konu
masterayfox
Üye
bencede uydurma arkadaslar sanki bir mezrada yapılmıs en iyi telefonlar diye nerde I phone Dünyada suan bir numara olabilecek kapasitede 6300 kadar değeri yok mu?
ergin14
Üye
arkadaslar slm ben bu siteye yeni üye oldum benim telefon Sansung D900 i bu telefonun ne gibi özellikleri var cvp atarsanız sevinirim ERGİN hepinize simdiden tesekkurler
Cs***MaN
Üye
Bunların en iyi olması çok saçma.......
kacaksevgilim
Üye
Ben S.E P1İ kullanıyorum İçlerinden hadi LG ve Motorola RIZR Z8 bir nebze anlarım ama şuan kullandıgım bu telefon bile nerdeyse hepsini tokatlar
Aziz™
Üye
çok saçma bence ne telefonlar var gitmiş hangilerini seçmişler aslında birkaç tanesi iyi ama genel anlamda kötü seçim
dr_esas_çocuk
Üye
bunlar millattan öncenin telefonları ne yapmışınız be olum
gmkanca
Üye
dünyanın en iyi telefonları değiller
Devil_In_Side
Üye
hiç birinide beğenmedim.
AlpReis
Üye
Kim blirlemiş bunlar ne zevksiz adamlarmış, yoksa bunlar zamanının yani eski dönemlerin mi en iyileri
angel0035
Üye
bunlar şaşırmış.n 70 bile bunlardan daha işlevsel.hey gidi günler heyyyyy
emr-erock
Üye
Ya anlıyamıyorum arkadaş bugünlerde abuksubuk konu açan çok. sen bizi güldürmek içinmi açtın bu konuyu..Eğer Öyleyse başardın...
ressam58
Üye
Hangi yüzyılın top 10 u bunlar ?
Esendağlı
Üye
Bunlar 3.Dünya ülkelerinin en iyi telefonları bizim değil, korkmayın yahuKlavyesi olan konu açıyor ayrıca
emirates16
Üye
Sony Ericsson Satio uçurur bunları
kömürkenti
Üye
harbi kim hazırlamış bu listeyi yaa
CoDeYs
Üye
zamane telefonları bunlar yahu beleş versen alınmaz
033mehmet
Üye
şaka demi bu