Dünyanın en incesi Alcatel One Touch Idol Ultra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Cep telefonlarının yaygınlaşmaya başladığı ilk yıllarda uygun fiyatlı ürünleriyle tüketicinin beğenisini toplayan Alcatel, CES 2013 fuarında dünyanın en ince akıllısı unvanına talip yeni akıllısı One Touch Idol Ultra ile karşımıza çıkıyor.

Üst seviyeye konumlandırılan cihaz Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle geliyor. 4.7” HD çözünürlüklü ekranıyla beğeni toplayan model, 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdek işlemciden güç alıyor.

One Touch Idol Ultra’yı diğer akıllı cihazlardan ayıran en büyük özelliği sadece 6.45 mm kalınlığa sahip olması. Piyasadaki popüler akıllı telefonlardan bazılarıyla karşılaştırıldığında, cihaz için dünyanın en ince akıllı telefonu diyebiliriz.

Üstün özelliklerinin yanı sıra inceliğiyle de ön plana çıkan iPhone 5 7.6 mm kalınlığa, Samsung Galaxy S3 8.6 mm kalınlığa ve Nokia’nın popüler modeli Lumia 920 ise 10.7 mm kalınlığa sahip.

İlk etapta Çin pazarında satışa sunulacak olan Alcatel One Touch Idol Ultra, 444$ gibi gayet uygun bir fiyata sahip olacak.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Açıkcası bu vb markaların cihazlarına bi türlü ısınamıyorum :bilmm hayırlısı olsun bakalım + haber için :tşk:

veli-555

Üye
o değilde bu telefonlar incele ince yok olacak yaw :kop:

msy2017

msy2017

Üye
2 mm çok farketmez.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Alcatel Diyince AlmaTel Geldi Aklıma :D Bu Telefon Kırılgan Olur Aynı Püsküvit Gibi :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Alcatel uyduruk bir firma değil arkadaşlar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler. Bende beğeniyorum Alcatel'i.

MrExpert

MrExpert

Üye
Okadar ince olcağı için batarya ve anakart birbiriyle daha içiçe olucak bu yüzden aşırı ısınma ve donmalar olucaktır.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ince Cihazlari Hic Sevmem =/

esokmen

esokmen

Üye
:) tesekkurler

alyz

Üye
444 dolar türk lirası ile 800 lira oluyor 100 tl pasaport kaydı etti 900 tl 100 tlde kişi karı etti 1000 kağıt 200 tlde garanti dersek bu cihaz türkiyeye 1200 tl civarında gelir

komando04

komando04

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt