oldu hemen:) demek imara açıldı çok iyi bizim şirket yapsın o zaman :ehe
zaza Üye pelın_' Alıntı: oldu hemen Genişletmek için tıkla ... demek imara açıldı çok iyi bizim şirket yapsın o zaman
pelın_' Alıntı: oldu hemen Genişletmek için tıkla ... demek imara açıldı çok iyi bizim şirket yapsın o zaman
zaza Üye pelın_' Alıntı: AŞİRETYA tırstım şimdı töreye kurbn giderim falan Genişletmek için tıkla ... yok be herkes öyle değil mesela ben altın gibi kalbim var ama övünmekten yana değilim
pelın_' Alıntı: AŞİRETYA tırstım şimdı töreye kurbn giderim falan Genişletmek için tıkla ... yok be herkes öyle değil mesela ben altın gibi kalbim var ama övünmekten yana değilim
zaza Üye birincisi aşireti dağıttım bir kere ikincisi aşiret toplansada asla gitmiyorum üçüncüsü konu dağılıyor pelin
birincisi aşireti dağıttım bir kere ikincisi aşiret toplansada asla gitmiyorum üçüncüsü konu dağılıyor pelin
pelın_ Konu Sahibi zaza' Alıntı: birincisi aşireti dağıttım bir kere:d ikincisi aşiret toplansada asla gitmiyorum:d üçüncüsü konu dağılıyor pelin Genişletmek için tıkla ... farkkettım nese ama güzel bina valla
zaza' Alıntı: birincisi aşireti dağıttım bir kere:d ikincisi aşiret toplansada asla gitmiyorum:d üçüncüsü konu dağılıyor pelin Genişletmek için tıkla ... farkkettım nese ama güzel bina valla