Dünyanın En ilginç Şakaları...

Sponsorlu Bağlantılar

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın En ilginç Şakaları...
1 Nisan 'şakanın evrensel günü' kabul ediliyor. Fransa’da 1564 yılında takvimde yapılan reformla yılbaşı 1 Nisan’dan 1 Ocak’a alındı. 1 Nisan’ı sene başı olarak kabul etmeye devam edenlerle alay etmek amacıyla yapılan şakalar bu günü doğurdu.



1 Nisan 2006 tarihinde Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapura binen Murat Alas, ”üzerinde bomba olduğunu” söyledi. Şakacı, vapur iskeleye yaklaşınca gözaltına alındı ve 2 Nisan’da tutuklandı.



1957 yılında BBC’nin saygın haber programı ”Panorama”, ılık geçen kış nedeniyle ağaçlarda artık spagetti yetişmeye başladığını duyurdu. Bunun ardından köylülerin artık ağaçlardan spagettinin hasadını yapmaya başladığı açıklandı.



Bir anda televizyon kanalına telefon yağmaya başladı, tüm izleyiciler kendi spagetti ağaçlarını nasıl yetiştirebileceğini soruyordu. Telefonu açan BBC yetkilileri de ’bir kutu domates soslu spagettiyi ekin ve tutması için dua edin’ yanıtını veriyordu.




Bu da Google’ın yeni içeceği. Bu 4 çeşit içecek, vücuda girer girmez DNA çözümlemesi yapıyor ve beyni optimize ediyor. Böylece google'da bir şey ararken daha zeki tavırlar sergileyebiliyorsunuz. Üstelik susuzluk da gideriyor.



1995’te Discover dergisi, Aprile Pazzo isimli bir biyoloğun Antarktika’da kafası yassı kemiklerden oluşan ve penguenleri yakalamak için buzu büyük bir hızla ısıtan yeni bir tür hayvan türü keşfetiğini açıkladı.



1996’da Amerikan fast food zinciri Taco Bell’in, Amerikan bağımsızlık tarihinin sembolü olan özgürlük çanını satın aldığını ve federal hükümetin çanın adını Taco özgürlük çanı olarak değiştirdiğini açıklaması, halk arasında infial yarattı.


 
  • Beğen
Tepkiler: abdulk4dir ve Godfather


tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
spagetti ağaçları baya iyimiş ehueheh
 
!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
spagetti süpermiş
 
Godfather

Godfather

Üye
Şu ilk resimde güzelmiş :kop:Spagettiye bittim zate:kop::kop:
 
abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
:kop:
 
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
İlk şaka ne öle :ehe
 
AKATLI

AKATLI

Üye
bi de şey vardı keşke onuda eklseydin hangi ülkede yapıldığını hatırlamıyorum ama bi kanal siyah beyaz televizyonlarınıza kadın çorabı geçirerek renkli izleye bilirisiniz demiş ülked ne kadar insan varsa kanalı arayıp bizim televizyonda olmuyo demiş :d::d:
 
dmxyasin

dmxyasin

Üye
vapurdaki bomba muhabbeti harika :kop:
 
merty24

merty24

Üye
hehe
 
ism@il 54

ism@il 54

Üye
güzel şakalar...
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şakalara bak:ehe
 


Üst Alt