Dünyanın en gereksiz hayvanları.

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yaratıklar:aha:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu nasıl fantezi böyle

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
acımıyormudur ya :D onları hamak diye satmak gerekir :kro:

m542tf

m542tf

Üye
idiot bunlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allah hepsinin belasını vermiş zaten :hmmm

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
İğrendim :zzz:

7legolas7

Üye
Alayı mazoşist :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:oha: Nasıl bir varlık bunlar :aha:

tempestshine

tempestshine

Üye
Midem kalktı.Nasıl öyle sallanabiliyorlar ? :bilmm

AHMED...

AHMED...

Üye
amaç ne yani öyle yapınca ne oluyor kaç para alıyon kimin adına çalışıyon fikrin ne yani ibadet mi bu insan olmaktan mi utanıyor bunlar :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
amaç ne yani öyle yapınca ne oluyor kaç para alıyon kimin adına çalışıyon fikrin ne yani ibadet mi bu insan olmaktan mi utanıyor bunlar :D

Adamlar içlerindeki manevi boşluğu bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
yaptıkları hiçbir işten zevk alamıyorlar. Bu şekilde kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar Bence

AHMED...

AHMED...

Üye

Adamlar içlerindeki manevi boşluğu bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
yaptıkları hiçbir işten zevk alamıyorlar. Bu şekilde kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar Bence

şeytana tapanlar da bile amaç var bunlar da yok hacı :D şeytana tapan bile Kendine acı çektirmez :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu ve benzeri davranışlar/yöntemler ile, hissettikleri yalnızlık ve yalıtılmışlık duygularını vücutlarına zarar vererek hafiflettiklerini sanan bu kişilere içimden sadece acımak geliyor. Allah ıslah etsin inşallah.

paradox07

paradox07

Üye
gerizekalılar kendilerini uyuşturup zevk alıyolar kendilerince

DDorlion

DDorlion

Üye
Hayattan Soğudum Höyttttt :kotu:

Eykul

Eykul

Üye
Bende Allah gereksiz bir hayvan yaratmaz diyecektim... Hani hayvanlardan bahsediyorsunuz sandim... Ama siz akilsizlardan aptallardan bahsediyormusunuz :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende Allah gereksiz bir hayvan yaratmaz diyecektim... Hani hayvanlardan bahsediyorsunuz sandim... Ama siz akilsizlardan aptallardan bahsediyormusunuz :D

Hakaret etme aptalallara, akılsızlara (delilere) :nono: Onlar için lanetli diyebilirsin.

---------- Eklendi @ 23:24:41 ---------- Yazıldı @ 23:23:28 ----------

Onlar bu haldeyken ani bir hareket yapacaksın. Ne bileyim, aniden ateş yakmak gibi. Mesela üzerlerine benzin döküp aniden ateşe verdin mi nasıl kurtulacaklar bilmiyorum. Kurtulmasalar devamını diğer dünyada getirirler :ehe

Üst Alt