Dünya'nın en Çirkin Arabası Olan Mitsuoka Orochi

Sponsorlu Bağlantılar

themardinli

themardinli

Üye
    Konu Sahibi
Dünya'nın en Çirkin Arabası Olan Mitsuoka Orochi

Tokyo Motor Şovu: Dünya'nın en çirkin arabası olan Mitsuoka Orochi
Los Angeles Otomobil fuarından önce, SEMA ve Tokyo Motor Şovu fuarlarından birçok resim ortaya çıkıyor. İlk olarak; her gördüğümüzde şaşırıp, yere düşürüp kırmaktan korktuğumuz, oldukça değerli ve güzel olan, parlak siyah DSLR fotoğraf makinemizi tehlikeden kurtarmak için, Tokyo Motor Şovunda gördüğümüz, ortadan motorlu bir süper araba olan ve Mitsuoka çalışanları tarafından yapılan Orochi'den başladık. Bu, kesinlikle oldukça egzotik görünen süper araba statüsündeki Orochi'de, bir 3MZ-FE V6 motoru, 5 hızlı otomatik bir vites kutusu ile eşleştirilmiştir. Bu motor size tanıdık gelebilir, ki gelmelidir. Çünkü bu motor, Toyota'nın beşinci jenerasyon Camry, Solara ve Highlander modellerinde kullanılan aynı 6 silindirli motordur. Orochi, 1600 kilogramın altındaki ağırlığıyla, bu çok ta güçlü olmayan 230 beygir gücündeki motorla birlikte iyi çalışıyor. Bu da, bir 2000 Dodge Intrepid R/T'den 10 beygir daha düşük bir güç demektir. LH platformunda üretilen bir Mopar'dan bile, daha az beygir gücüne sahip bir motoru olan arabayı, bir süper araba olarak adlandırmak gerçekten biraz zor oluyor. Yine de, bu 91.000 dolarlık, sınırlı sayıda üretilmiş arabalardan birini sürerseniz, dikkat çekmeniz garanti olur. Tabi ki, size gülenler olacağı da kesindir.
:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

• Beğen
Tepkiler: e1b1 ve tragedie

[Cenk]

[Cenk]

Üye
görünüşü çirkin olabilir ama fiyata gelincee :D

One907

One907

Üye
Bence güzel görünüyor lamborghiniyle mercedesi çiftleştirmişler gibi duruyor biraz :D:D

kol@j

kol@j

Üye
ben de daha garip bi' şey bekliyordum...
kim çirkin demiş ki arabaya...

themardinli

themardinli

Üye
    Konu Sahibi
Araba standlarda En çirkin araba seçilmiş tipini bnde sevdim yoksa :D

caner90

caner90

Üye
çin malı mercedes :d

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
cok tatlı cok :D

Perfect!

Üye
güzel aslında ya

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
iyi bir karışım olmuş :)

themardinli

themardinli

Üye
    Konu Sahibi
evet :D

Temperature

Temperature

Üye
bencede güzel duruyor

caner90

caner90

Üye
Mercedes gibi

Revengeful

Emekli Yönetici
O kadarda çirkin degil

kralxxx

kralxxx

Üye
çirkin mirkin hertürlü cevooo:ehe

Captain

Üye
bence de güzel olmuş ya :)

e1b1

e1b1

Üye
bu dünyanın en güzel arabası bende bişey sandım

loss_pain

loss_pain

Üye
bu arabaya çirkin mi diyorlar. çok hoş bence

haltie

haltie

Üye
yok ya baya baya güzel araba :ehe

ReDMeMooo

ReDMeMooo

Üye
arkadaşlar siz çirkin araba görmemişsiniz. bide tata nano'yu görün o zaman çirkin araba nasıl olur öğrenin. google görsellerden tata nano'nun fotolarına bakabilirsiniz. bence o dünyanın en çirkin otomobili.
burdan bakabilirsiniz

Üst Alt