"Dünyanın en büyük kulübüne geldim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"Dünyanın en büyük kulübüne geldim"
4.5 yıllık sözleşmeye imza atarak Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olan genç milli futbolcu Abdülkadir Kayalı, ''Dünyanın en büyük kulübünde futbol oynamaya geldim'' dedi.

Kayalı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun hayalidir. Ben, bu büyük formaya genç yaşta kavuştuğum için çok mutluyum. Bu formayı üzerimden hiç çıkartmamak için çok çalışacağım'' diye konuştu.

15 yaşından itibaren oynadığı milli takımlarda kaptanlık yapan Kayalı, bundan sonra Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez futbolcusu olmak istediğini söyledi.

Ankaragücü camiasını hiçbir zaman unutmayacağını ifade eden 18 yaşındaki futbolcu, başta kendisini yetiştiren antrenörü Arif Peçenek olmak üzere kendisini bugünlere getiren herkese teşekkür etti.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Dünya'nın en büyüğü değiliz belki ama en büyükleri arasında 5 seneye kadar yer alacağız:spr

Dwyane_Wade

Üye
Evet Abdülkadir Bey biraz abartmış...Kabul etmak lazım...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Gönlünde yatanı söylemiş;) Helal..Hoşgeldin Abdülkadir kardeş

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
D3N1Z

D3N1Z

Üye
artik laf kalabiligi istemiyoruz klupde yararli olsunlar yeter :@ tak etti..!!

Dwyane_Wade

Üye
bunu bilmem için kahin olmaya ne gerek var ;) aziz yıldırımın sözlerine baksaydık siz 2007 de şampiyonlar ligi şampiyonu oluyordunuz :coold:

Siz de uefa kupasını 1000 yıl geçse de tekrar alamazsınız...Bunu söylemek için de kahin olmaya gerek yok...:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Futbol konusunda fazla yorum yapmayacaktım ancak işte bu başlığa gülünür :kop:
Yazmamak, gülmemek imkansız :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Buğra kardeş siz kimi aldınız kaçıncı sıradasınız :) Daha iyilerini getirin konuşsunlar bizde eleştirmek yerine tebrik edelim..FenerbahceliYE yakışan budur ..Bu oyuncu beşiktaşa gelmiş olsa öyle dese gerçekten daha komik olmaz mıydı :) Kıskanmayalım..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
DiaBLoS™;1199910' Alıntı:
Buğra kardeş siz kimi aldınız kaçıncı sıradasınız :) Daha iyilerini getirin konuşsunlar bizde eleştirmek yerine tebrik edelim..FenerbahceliYE yakışan budur ..Bu oyuncu beşiktaşa gelmiş olsa öyle dese gerçekten daha komik olmaz mıydı :) Kıskanmayalım..
Şayet Beşiktaş'a gelen herhangi bir futbolcu bu sözü söylese yine katıla katıla gülerdim. Ama "Türkiye'nin en büyük ve en asil futbol klübüne yani Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum" dediği zaman işte o zaman gerçek söylemiş olur.

aytu123

aytu123

Üye
fener püf sgo

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Şayet Beşiktaş'a gelen herhangi bir futbolcu bu sözü söylese yine katıla katıla gülerdim. Ama "Türkiye'nin en büyük ve en asil futbol klübüne yani Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum" dediği zaman işte o zaman gerçek söylemiş olur.

Bende o halde buna gülüyorum :)

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
dünyann olmaybilrz ama türkiyenin en iyi spor takmı bizizzzzz

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...