-Dünyanın dilinde-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
-Dünyanın dilinde-
Dünyanın dilinde
FİFA'nın düzenlediği, "Bu yazın en heyecan verici transferi kim?" anketinde Ronaldinho birinci olurken, Güiza yüzde 27.41 ile ikinci sırayı aldı.
20.7.2008



Ünlü isimleri geride bıraktı
Fenerbahçe'nin 14 milyon Euro’luk rekor transfer ücretiyle Mallorca’dan aldığı Daniel Gonzalez Güiza, dünyanın gündeminde. FİFA’nın düzenlediği, “Bu yazın en heyecan verici transferi kim?” konulu ankete katılanların yüzde 21.47’si İspanyol golcüyü ikinci sırada gösterdi. Oylamada ilk sırayı Milan’ın Barcelona’dan transfer ettiği Ronaldindo, yüzde 57.21 oyla alırken, Deco’ya 11.31, Hlep’e 5.20, Ben Arfa’ya 3.60 ve Farfan’a yüzde 2.20 oy çıktı.
‘Ronaldinho gibi davranılıyor’
Bu arada Marca Gazetesi’ne konuşan Güiza, kendisine Ronaldinho gibi davranıldığını söyledi. Avusturya kampında herkesin ikişer kişilik odalarda kaldığını, kendisine ise tek kişilik oda ayrıldığını ifade eden golcü futbolcu, “Luis’ten istedim ve hiç sorun çıkarmadan bana tek kişilik oda verdiler. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev aldı. Altıma da Audi Q7 araba verdi. Eğer İspanya’da futbolculara iyi davranılıyorsa, burada iki katı” dedi.
‘Neyse ki Aragones kalıyor’
Fenerbahçe'nin, İspanya’nın ünlü kulüpleri Real Madrid ve Barcelona’dan bir farkı olmadığını savunan Daniel Gonzalez Güiza, “Burada teknik ekip, güvenlik, çevirmen dahil 100’e yakın kişiyiz. Üstelik İngiltere’deki gibi bizi basınla konuşturmuyorlar. Hiçbir detay gözden kaçmıyor” derken, Aragones’in Valencia’nın teklifini geri çevirmesiyle ilgili, “Neyse ki kalıyor. Beni tanıyan İspanyol bir hocayı tercih ederim” açıklamasını yaptı.
25 gol atacağını iddia etti
Valencia'dan Albelda’ya transfer teklif edildiği haberleriyle ilgili olarak, “Tememni ediyorum ki, Albelda’yı alırlar. Defans ağırlıklı bir orta saha oyuncusu arıyorlar. Ondan daha iyi kim var. Üstelik, bir İspanyol’un daha gelmesi, benim için harika bir lüks olur” diye konuşan Güiza, Şampiyonlar Ligi’nde oynama düşüncesinin kendisini heyecanlandırdığını vurguladı. İspanyol yıldız, bu sezon Fenerbahçe’de 25 gol atacağını ileri sürdü.

Lakabı Türko
Güiza ile çabuk kaynaşan Sarı-Lacivertli futbolcular, kendisine hemen bir lakap taktı: Türko. Bu lakabın verilmesinin nedeni ise, İspanyol futbolcunun Türkler’e çok benzemesiydi. Şimdi artık idmanlarda herkes onu ismiyle değil, lakabıyla çağırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

GhostRiderX
Cevap
0
Görüntüleme
360
GhostRiderX
India
Cevap
1
Görüntüleme
351
arslansem
JaNbErG
Cevap
9
Görüntüleme
531
Kingmortall
JaNbErG
Cevap
1
Görüntüleme
495
Masha


Üst Alt