dünyanın çıkardığı ses uzayda kayıt edilmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bunun sitesi bile var

pelın_

:hmmm:hmmm

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sen açma korkarsın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamamen islamcı arapların uydurması. Müslüman falan olmadı kendinizi kandırmayın..

Hatta aya çıktığında burada tanrı falan göremiyorum diyede bir lafı var..

Ne bekliyorsun Ersin kardeş bu adamın orada Tanrıyı görmesini mi?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben inanır gibi oldum ama inanmadım

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Nef'i

Nef'i

Üye
Palavra değil haber yanlış yazılmış kayıt edildi değil şöyle olacak
ses hiç bir zaman kaybolmaz hep bir yerlere çarpıp gider ve uzayın bir yerinde toplanır
işte bilim adamları bu yeri bulmaya çalışıyorlar ama 100 sene geçe bulamazlar
:kop:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

kurtarmakmı ? ben bıraz supelıyım

mesut1977

mesut1977

Üye
ultrayer6 arkadaşa katılıyorum bizim milletimiz araştırmadan görmeden herşeye hemen muhalefet eder evet uzayda ses belki olmayabilir ama o sesler gezegenimizin çıkardığı elektro manyetik dalgaların özel cihazlarla yakalanıp labaratuvarda sese dönüştürülmesiyle elde edilmiş seslerdir :nono:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
arsLanq0khan

arsLanq0khan

Üye
Herşey bi uyum içerisinde yaratılmıştır. Kainatta ne varsa Allah'a ibadet eder. sizin gibiler ise anca dalga geçer. sorsalar müslümanım dersiniz ! dalqa qecmeyn !

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar, şimdi şunları yapın:

1) Bir ses çıkarın. Mesela AA deyin.
2) Şimdi susun.

Ne oldu ses yok mu oldu? Yoksa başka bir enerjiye mi dönüştü. Şunu unutmayın: Hiçbirşey yoktan var edilemez, vardan yok edilemez. Yani ses ve ışık hiçbir zaman kaybolmaz. Buna gördüğünüz, görmediğiniz herşey dahildir.

Sadece sesler değil, BİLİP BİLMEDİĞİMİZ HERŞEY BİR YERDE KAYDEDİLİYOR (YANİ BUNA TOPLANIYOR DA DİYEBİLİRSİNİZ). Diğer dünyada yaptıklarımız işte bu sayede bize gösterilecek. Allah dünyayı tam bir sebep-sonuç ilişkisi içinde yaratmıştır. Bu yüzden böyle bir düzende kurulmuştur.

• Beğen
Tepkiler: BaykusReis
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Arkadaşlar, şimdi şunları yapın:

1) Bir ses çıkarın. Mesela AA deyin.
2) Şimdi susun.

Ne oldu ses yok mu oldu? Yoksa başka bir enerjiye mi dönüştü. Şunu unutmayın: Hiçbirşey yoktan var edilemez, vardan yok edilemez. Yani ses ve ışık hiçbir zaman kaybolmaz. Buna gördüğünüz, görmediğiniz herşey dahildir.

Sadece sesler değil, BİLİP BİLMEDİĞİMİZ HERŞEY BİR YERDE KAYDEDİLİYOR (YANİ BUNA TOPLANIYOR DA DİYEBİLİRSİNİZ). Diğer dünyada yaptıklarımız işte bu sayede bize gösterilecek. Allah dünyayı tam bir sebep-sonuç ilişkisi içinde yaratmıştır. Bu yüzden böyle bir düzende kurulmuştur.

katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt