Aynen Buradan daha mesaj atmamış olanları uyaralım. Sakın atmayın.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... Buradan daha mesaj atmamış olanları uyaralım. Sakın atmayın.
TurkSaw' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... Buradan daha mesaj atmamış olanları uyaralım. Sakın atmayın.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Buradan daha mesaj atmamış olanları uyaralım. Sakın atmayın. Genişletmek için tıkla ... Uyarmamiz gerekiyor
Genc007' Alıntı: Buradan daha mesaj atmamış olanları uyaralım. Sakın atmayın. Genişletmek için tıkla ... Uyarmamiz gerekiyor
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Ben uyardım. Genişletmek için tıkla ... Hemen kalktılar mı yoksa uğraştırdılar mı seni?
TurkSaw' Alıntı: Ben uyardım. Genişletmek için tıkla ... Hemen kalktılar mı yoksa uğraştırdılar mı seni?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Hemen kalktılar mı yoksa uğraştırdılar mı seni? Genişletmek için tıkla ... Uğraştırdılar
Genc007' Alıntı: Hemen kalktılar mı yoksa uğraştırdılar mı seni? Genişletmek için tıkla ... Uğraştırdılar
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Uğraştırdılar Genişletmek için tıkla ... Kafalarına ya da ayaklarına su dökseydin keşke.
TurkSaw' Alıntı: Uğraştırdılar Genişletmek için tıkla ... Kafalarına ya da ayaklarına su dökseydin keşke.