Dünyada kızlar olmasaydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünyada kızlar olmasaydı?
Dünyada kızlar olmasaydı ne olurdu arkadaşlar çok merak ediyorum
Sizce ne olurdu ?

Tepkiler: ism@il 54 ve Dawn
toplar çoğalırdı üreme olmazdı, insan nesli tükenirdi vs vs

faruk66

Üye
Fairy e katılıyorum.Birde Hem iyi olurdu hem kotü, iyi olurdu cunku başımız dırdırlarından rahat ederdi. Kotu olurdu cunku yokluklarindan eksiklignden sıkılırdık. Bir bakıma alıştıgımızdan olsa gerek yokluklarini duşunmek biraz ters. Bizleri birbirimize tamam eden yüce yaratıcımıza şükür.Allah (C.C) saliha hanimlari nasib eylesin.

onu biz yanıtlayamayız erkeklere sormak lazım

Güzelliklerin tümünden mahrum kalırdınız herşey bizimle anlamlı çünkü
örn: çiçek bir bayana verilmedikten sonra ne işe yarar
en basiti bu

kutalmis

Üye
bence sıkıcı bi yer olurdu

Catty

Emekli Yönetici
toplar çoğalırdı üreme olmazdı, insan nesli tükenirdi vs vs

mesela şuan örnekleri var ...Burdaki bir dersanede çoğu sınıfta kız olmadığı için Erkekler birbirine sulanıyorsonumuz hayır olsun

DiaBLoS

Admin
Hiçbirşey olmazdı. Çalışmaya yaşamaya devam ne olacak.

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
поэт;1330270' Alıntı:
en basiti bu

Çiçek sadece bayanlara mı veriliyor. Hastalara da veriliyor
Hem ne alaka bayanlarla çiçekler Bayanlar çiçektir su ister mi diyorsun
Hem erkekler birbirine güzel görünürdü o zaman bayanların güzelliğine gerek olmazdı

BEN ÖRNEK VERDİM MAHMUT ABİ örneğin diye yazdım da anlamadıysan ben napim

Erkekler birbirine güzel görünür hmmm doğrudur ne diyim erkekler üremede sağlardı belki baba yerine anne olurdu bi kısmı

Nedved

Emekli Yönetici
поэт;1330270' Alıntı:
en basiti bu

Hayır güzelliklerin tümünden degil birinden mahrum kalırdık...Cünkü tümüyle işimiz olmaz...Harem kurmuyoruz...

İkincisi de ; çiçekleri ineklere de verebilirdik yani alternatif çok...Bence fazla kıymete binmeyin...

Kıymete binmeyelim öylemi alternatifde çok peki yerimizi neyle dolduruyorsunuz merak ettım

Nedved

Emekli Yönetici
Kıymete binmeyelim öylemi alternatifde çok peki yerimizi neyle dolduruyorsunuz merak ettım

поэт;1331749' Alıntı:

İnanın eğer bir yeriniz olsaydı doldurmak isterdim...Hayatta o kadar çok başka alternatiflerim varki onlara kavuşmak için sizlerle tanışma fırsatım olmadı...

İnanın eğer bir yeriniz olsaydı doldurmak isterdim...Hayatta o kadar çok başka alternatiflerim varki onlara kavuşmak için sizlerle tanışma fırsatım olmadı...

Bizden bahsetmiyoruz biz burda genel bağlamda bayanlardan bahsediyoruz !!!!
Anlamamak konusunda nasıl bu kadar direniş gösterbiliyorsunuz şaşırdım
Annenin olmayışına bir alternatifin varmı veyselcim ? oda bi bayan. Evlenmeyecekmisin bunun alternatifi varmı soyunu sürdürebilmek için baba olmamana alternatif varmı ? ! Ne alternatifinden bahsediyorsun biz burda feminizm muhalefeti yapmıyoruz bu kadar kıskanç olmayalım lütfen .
Erkekleri bayanlar tamamlar ne erkek olmadan ne bayan olmadan olmaz olacak olsa kainat zaten erkek ve bayan ayırt edilerek yaradılmazdı .

--------------- Ekleme ---------------

Çiçek örnek dedim sadece örnekti şık yada seçenek değil !!!!!

Haklısın bebem bir insan hayatta herşeye sahip olsun yinede eşinin eksikliğini duyar.Dünyada kadın ve erkekden daha güzel bişi yok.Hiç bişi babamın yerini abimin yerini ve aşkımın yerini dolduramaz.

Catty

Emekli Yönetici
Ya ne derseniz deyin ben bütün bayanları seviyorum...En iyi onlar anlıyor beniine erkek ne bayansız olmaz,birbirimiz için yaratıldık biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...