Dünyada en çok cep telefonu kullanılan ülke...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Dünyada en çok cep telefonu kullanılan ülke...
Dünyada en çok cep telefonu kullanılan ülkeler arasında Türkiyede var dışarıda çocuklar misket oynamak yerine ellerinde telefon var bu iyi bişemi kôtü bişemi bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Gayet haklı buluyorum seni, misket fiyatına telefon olursa böyle olur!

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
telefon bizim ülkemizde gösteriş olarak kullanılıyor.
Hiçkimse düzgün bir telefon kullnıcısı deil 1000 msj atmalar saatlerce konuşmalar.. Çok kötü Çok..:nono:

t-tqce

t-tqce

Üye
bnce hem iyi hemde ktü yönleri war:iyi ynü teknolojik açıdan yni takip ediyoruz ktü ynü isecep telefonunun bukdr zarrlı oldqnu bile bile küçük yaşlara inmesi..

aquSTine^

aquSTine^

Üye
ufacık cocugun ne işi oluır telefonla falan tamamen ebeveyn hatası bence bilinçsiz anne babalar çocukları bu hale getirdi.....

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
bnce hem iyi hemde ktü yönleri war:iyi ynü teknolojik açıdan yni takip ediyoruz ktü ynü isecep telefonunun bukdr zarrlı oldqnu bile bile küçük yaşlara inmesi..

haklısın

mami24

mami24

Üye
aslında son derece önemli ama göz ardı edilen konulardan bi tanesini ele almış arkadaşımız teşekkür ediyorum aslında cep dünyası yararlı ama yararı kadarda zararı olan bir cisim radyasyon çocuklara çok zararlı ve beyinlerinin gelişmesini engelliyor... ve bunun gibi bir çok başlıca sebeb aslında ebemeynlerdede hata var cocuğun cep telefonuna ihtiyacı yoksa alınmamalı ki böyle sorunlar ülkemizde ön plana çıkartılmasın...

ltfllh

ltfllh

Üye
telefon bizim ülkemizde gösteriş olarak kullanılıyor.
Hiçkimse düzgün bir telefon kullnıcısı deil 1000 msj atmalar saatlerce konuşmalar.. Çok kötü Çok..:nono:
gereçekten doğru

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kişi başına 4 5 cep telefonu düşüyor ülkemizde

asparanda15

Üye
aslında dogru verilmemeli benim ilk tlefonum 10 yasında alındı nokia 2100 :D ve o yıldan bu yıla kadar toplam 5 telefon gecti elime 5 yılda 5 telefon dusunun bence bir cocuga en az 15 yasında verilmeli telefon dedıgınız gıbı radyasyon tehlıkesi var ve bu radyasyon cocouklarda zeka geriligi adı veriliyor ve bu cocuk her gun mesaj muzik vs dinlıyor arıyor yazıyor tlf nun yanı her gun kulanılan bir arac o bakımdan bir cocogun hayatı soz konusu oluyor arkadaslar ve dedıgınız gibi okullarda bu belli ediyor saden ders norları anlamamzlık vs gibi seyler aslında sadece cep telfonuda deil bilgisayarda ole bence bole bir yasa cıksa iyi olur sole bir madde
BİR COCUGA TELEFON EN AZ 15 YASINDA ALINMALIDIR !! DİYE madyye iyi olur

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Bencede 15 yaşından önce verilmemeli teşekkürler

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Durum Vahim , Böyle Olmamalıydı =¿

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
EE başkaları üretir türkler kullanır :D akıllılıkmı yoksa degilmi yaptıgımız bilmiyorum ama boyle oluyor birçok konuda.
Ben herzaman derim cep telefonunu kullanmak degil onu icat etmek çağdaşlıktır die.
Bu böyle gelmiş boyle gider telefon hava atmaktır bizim için.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Haklısınız Geçenlerde Yaklaşık çocuk 2.sınıfa gidiyor .Elinde telefonu zor tutuyor.Elinde Telefon babasında başka telefon annesinde başka telefon abisinde telefon herbirinde var birer tane en ucuzuda n73 :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya millet hava atmak için telefon alıyo 16 17 yaşındakiler elimizde pahalı telefon olsa da hava atsak derdinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt