Dünya tarihinde bugüne kadar kaç insan yaşadı?

Sponsorlu Bağlantılar

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi

Bunu kesin hatta yaklaşık olarak bilmek bile zor, çünkü evrim teorisi daha tam açıklığa kavuşmuş değil. İnsanı ne zamandan başlayarak insan nüfusuna dahil etmek gerekiyor hususu üzerinde bir fikir birliğine varılabilmiş değil.

Maymunlar gibi ellerini ayak gibi kullandığı zamanlardan mı, iki ayağı üzerine kalkmayı başardığı zamandan beri mi, yoksa toplumsal yapıda belli bir üretim yapabildiği, yani diğer canlılardan ayrı olarak içgüdüleri yerine aklını kullanmaya başladığı zamandan beri mi inşam "insan" saymak gerekiyor belli değil. Tabii ilk insanlar da on binlerce yıl yiyecek bulma ve yaşama kaygılarından nüfus sayımına vakit ayıramadılar.

Tahinini olarak bu sayının 60 milyar ile 110 milyar arasında olduğu sanılıyor. Kesin sayı vermeyi seven araştırmacılar ise dünyada 200 bin yıldan bu yana 70 milyar insanın doğup öldüğünü söylüyorlar. Şu anda dünya nüfusunun 6 milyarı geçtiği hesaba katılırsa şu fani dünyadan gelip geçmiş insanların neredeyse yüzde 10'u hala aramızda.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Maxicep üye sayısına yakındır heralde:oke:~
teşekkürler

zibidi39

zibidi39

Üye
daha kac kısı yasıcak kımbılır

Nillowa

Üye
emeğine sağlık

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
daha bizden sonra kimler gelip geçecek :)) belki tarih kitaplarına konu olacağız su anki millet olarak

jordan146

jordan146

Üye
Bencede kesinlikle tarih kitaplarına konu olacağız ülkesi satılırken duyarsız kalan ve bizler için çarpışan atalarımızı hiçe sayarak oturduğumuz için:(

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
bence maxicep elli yıl sonra dünyanın en büyük sitesi olacak ve microsoftın maxicebi alma çabalarını göreceğiz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
yaa hala bu evrim teorisi saçmalıgına inananlar var mı yaa

TopFury

TopFury

Üye
bıldıgım ıcın sacma buluyorum desem hala güler misin?

--------------- Ekleme ---------------

gerçekten çok garip nasıl bir tespit sonucunda benım evrım teorısını bılmedıgımı soyleyebıldın anlayamadım asıl gülünmesi gereken bu bence ve:D:D
http://www.maxicep.com/konu-disi/ev...evaplayamadi-bir-soru-245008.html#post1559508
Tamam arkadaşım...sensin tamam sensin...sen doğrusun tamam...evet bu zaten o teori tamam...sensin...sen haklısın evet...

Sidretül Münteha

Üye
Yakında Kıyamet Kopar Öleriz Sanmıyorum Ki 30 Lu Yaşlarıma Gelceğimi.

aLone

aLone

Üye
Tamam arkadaşım...sensin tamam sensin...sen doğrusun tamam...evet bu zaten o teori tamam...sensin...sen haklısın evet...

komik olduğunu filan mı sanıyosun tamam bunları dedin sen büyük oldun helal sana

evrim teorisine göre saymaları mantıksız olmuş ayrıca

ALPARS™

ALPARS™

Üye
buna ne rakam dayanır ne de nüfus sayımı.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
ömer , o arkadaşla bayağı atıştık biz. o başka bir teorıden bahsedıormuş hallettik sorunu tamam;)

alixkandemir

Üye
Yaa hakikaten halen daha maymundan türedigini zanneden akıl mantık dışı safsatalari halen daha kabul eden varmı yaa
ben şahsen bir hayvandan türemediğimi çok iyi biliyorum
ben insan oğluyum Dedem adem (A.S.)
Ninem Hava (A.S.) dır.

Ne olur arkadaşlarım rica ederim evrim teorisini araştırın soruşturun
birde alemlere inen bütün insanlığa inen Kuran-ı Kerim i okuyun inceleyin
bir şeye körü körüne inanmayin

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Arkadaşlar tamam bi yanliş anlama olmuş konu saptırmayın

' KalendeR '

' KalendeR '