NewSoldier
Üye
-
Konu Sahibi
-
istirham ederim ederim efendim nedemek ne demek eskiden başka sitelere paylaşım yapardım tabi onlar kapandı maxicep kaldı birtek bakalım buda kapanana kadar paylaşıma devam edicezteşekkürler
evet n-gage oyunu ben çok ilerledim bütün görevleri yaptım 7 tane star görevide bitti büyük canavarı öldürdüm save dosyası vardı ama 3 saat önce sildim bilseydim silmezdim seninde şansın yok :d bitirmediğim görevde kalmadıbu n gage oyunu galibAbunda bn 28 lv oldum gorevler den bişe anlamadım eng olduğu için ama x plore ile kodları deiştirip sınırsız para yaptım n gage oyunları yuzunden tele gormat atmak zorunda kaldım save dosyası yok ama forumda n gage save dosyaları var ordan 15 lv galiba karakter
hm keşke telefon modelini yazsaydın neyse çözüm içinBi sorun var!!! Freemem i açıp zorlayıcıdan aşırıyı sectim baya ram bosaldı.. Ama oyunu actım menuden yeni oyun diyorm ama sonra sarı boş bi sayfa çıkıyo bomboş bekliyo. Geri de çıkmıyo ? Bi yardım!!!
benim tel 6630. Dediklerini deniyorum ama olmadı.. Tel restart yaptım. Freemem i açıp; zorlayıcı/aşırı seçtim ve hafıza 9980 fln oldu. Oyunu açtım yeni oyun deyince sarı boş bi sayfa çıkıyo{oyunun arka teması boş halde}. biraz bekliyo sonra oyunun başında çıkan oyunun hikayesini anlatan resimler tekrar çıkıyo ve ordan da ana menuye tekrar geçiyo... Bunun hafıza kartının doluluk oranıyla ilgisi olurmu acaba? Benım kart bıraz fazla doluda.. Yardım edebilecek varmı arkadaslar ltfn...
hayır freemem i sadece ileri düzeyde seçimini yap reset atmazoyunu silip yeniden yükledim oldu!! Ama biraz oynadıktan sonra tel resetleniyo.. Freemem i her dakka kullanmam mı gerekiyo acaba?
istirham ederim lütfen lütfentşk ederm dostm
saol dostum !büyük ihtimalle sorunun hafıza kartında E/System/libs klasörü dolu olmalı o klasör ü kullanan tüm uygulamaları sil mesela powermp3 proğramı oraya dolduruyor onu sil eğer bunları denediğin halde oyunun açılmıyorsa hafıza kartını pc ye yedekle hafıza kartına format at oyunu yeniden yükle oyunu çalışacaktır çalıştığı zaman sadece mp3lerini videolarını resimlerini dosyalarını at fazla bi proğram yada oyun yükleme----------Eklendi @ 19:35:53 ---------- Yazıldı @ 19:34:33 ----------hayır freemem i sadece ileri düzeyde seçimini yap reset atmaz----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:53 ----------istirham ederim lütfen lütfen
sende sağol rica ederim nedemek herzaman sorunun olduğunda sorabilirsinsaol dostum !
eminimki beğeneceksinTesekkurler. Oyunu Denıyıcem Ins Guzeldır : )
bi dene bakalımama sanırım c3de çalşmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?