Dünya ilk kez böyle poz verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
O montajları her yıl yapıyorlar maalesef...Amaç sadece insanların kafasını karıştırmak...Amstrong'un bunu itiraf etme sebebi insanları ve özellikle müslüman kesimleri buna inandırmak...Ezan sesi sadece ayda değil , gökyüzünün heryerinde duyulur...Bunların burda anlatmak istediği "Aya çıktık orada duyduk"...Değil aya , güneşe gitseler dahi ezan sesini duyarlar amenna...Ama bunların amacı başka...Aya çıktıklarına inandırmak...Aya indiklerinde dünya ile bağlantı kuruyorlar ancak her ne hikmetse , yörüngeden çıktıklarında ellerinde bir video kaydı bile yok...Çünkü çıkamadılar dışarıya ve çıkamayacaklarda...Günümüzde çekilen film setlerinde neler olduğunu nasıl yapıldığını görmüşsünüzdür...Örneğin "Avatar" isimli filmdeki efektler vs. okadar profesyonelki , neredeyse kuyruklu yeşil insanların varlığına inanacağız...Herkes inancında özgürdür ancak ben inanmıyorum...Çünkü hala ellerinde kanıt olarak gösterecekleri gerçek bir belge yok...Şunuda ayrıca belirtmek isterim...AKATLI isimli üyeye verdiğin konu linki , düzmeceden başka birşey değil...Allah (c.c.) bunun sırrını kıyamette (veya cennette) açıklayacağını peygemberimize söylüyor...İnsana aklını yaratıp veren Allah'tır...Bunlar bunu bile bile nasıl hala o şifreyi kırmaya çalışıyorlar ?...Bunlarla uğraşanlara acıyorum doğrusu...Tekrarlıyorum Halit kardeşim...Amacım konunu karalamak filan değil , şahsi görüşlerimi dile getirdim...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
O montajları her yıl yapıyorlar maalesef...Amaç sadece insanların kafasını karıştırmak...Amstrong'un bunu itiraf etme sebebi insanları ve özellikle müslüman kesimleri buna inandırmak...Ezan sesi sadece ayda değil , gökyüzünün heryerinde duyulur...Bunların burda anlatmak istediği "Aya çıktık orada duyduk"...Değil aya , güneşe gitseler dahi ezan sesini duyarlar amenna...Ama bunların amacı başka...Aya çıktıklarına inandırmak...Aya indiklerinde dünya ile bağlantı kuruyorlar ancak her ne hikmetse , yörüngeden çıktıklarında ellerinde bir video kaydı bile yok...Çünkü çıkamadılar dışarıya ve çıkamayacaklarda...Günümüzde çekilen film setlerinde neler olduğunu nasıl yapıldığını görmüşsünüzdür...Örneğin "Avatar" isimli filmdeki efektler vs. okadar profesyonelki , neredeyse kuyruklu yeşil insanların varlığına inanacağız...Herkes inancında özgürdür ancak ben inanmıyorum...Çünkü hala ellerinde kanıt olarak gösterecekleri gerçek bir belge yok...Şunuda ayrıca belirtmek isterim...AKATLI isimli üyeye verdiğin konu linki , düzmeceden başka birşey değil...Allah (c.c.) bunun sırrını kıyamette (veya cennette) açıklayacağını peygemberimize söylüyor...İnsana aklını yaratıp veren Allah'tır...Bunlar bunu bile bile nasıl hala o kodu kırmaya çalışıyorlar ?...Bunlarla uğraşanlara acıyorum doğrusu...Tekrarlıyorum Halit kardeşim...Amacım konunu karalamak filan değil , şahsi görüşlerimi dile getirdim...

Estağfurullah kardeşim boş yorumlardansa böyle emek vererek kendi yorumlarını belirttiğin bir yazı yazman çok güzel.sen de görüşünü bildirmişsin.ben kodu kırma olayına inanmıyorum zaten kodu kırdım dediği yerleri okumadım bile.sadece orda kanıtlı verilmiş gerçek bilgiler var.Evet ezan sesi hiç bitmez uzayda yankılanır çünkü dünya döndükçe her 1dk batıya doğru ezan okunur.ve bu ses uzayda yankılanır-imiş.

önümüze bilgiler gelir her şekilde herkes istediğine inanır.kendi kafasında yorumlar.sana katılıyorum çoğu yerde hatta çıkılamaz öyle kolay değil.ama dediğim gibi sadece o zaman uzaya inilmesi gerekiyordu.

ama hepsi koca bir yalanda olabilir şaşırmam buna.(ama discoveryde bi program vardı insanları turistik olarak gökyüzene çıkarıyordu yani atmosferden çıkılıyordu yerçekiminden kurtuluyordu uzay aracı)
kardeşim ben de tekrar söylüyoru konu mu karaladığını kesinlikle düşünmedim aksine daha güzel hale getirdin emek vererek kendi düşüncelerini yazdığın için teşekkür ederim.

Aziz™

Aziz™

Üye
çok anlayışlısın halitcim sağol.sanada herşey için teşekkür ederim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...