Nedved
Emekli Yönetici
O montajları her yıl yapıyorlar maalesef...Amaç sadece insanların kafasını karıştırmak...Amstrong'un bunu itiraf etme sebebi insanları ve özellikle müslüman kesimleri buna inandırmak...Ezan sesi sadece ayda değil , gökyüzünün heryerinde duyulur...Bunların burda anlatmak istediği "Aya çıktık orada duyduk"...Değil aya , güneşe gitseler dahi ezan sesini duyarlar amenna...Ama bunların amacı başka...Aya çıktıklarına inandırmak...Aya indiklerinde dünya ile bağlantı kuruyorlar ancak her ne hikmetse , yörüngeden çıktıklarında ellerinde bir video kaydı bile yok...Çünkü çıkamadılar dışarıya ve çıkamayacaklarda...Günümüzde çekilen film setlerinde neler olduğunu nasıl yapıldığını görmüşsünüzdür...Örneğin "Avatar" isimli filmdeki efektler vs. okadar profesyonelki , neredeyse kuyruklu yeşil insanların varlığına inanacağız...Herkes inancında özgürdür ancak ben inanmıyorum...Çünkü hala ellerinde kanıt olarak gösterecekleri gerçek bir belge yok...Şunuda ayrıca belirtmek isterim...AKATLI isimli üyeye verdiğin konu linki , düzmeceden başka birşey değil...Allah (c.c.) bunun sırrını kıyamette (veya cennette) açıklayacağını peygemberimize söylüyor...İnsana aklını yaratıp veren Allah'tır...Bunlar bunu bile bile nasıl hala o şifreyi kırmaya çalışıyorlar ?...Bunlarla uğraşanlara acıyorum doğrusu...Tekrarlıyorum Halit kardeşim...Amacım konunu karalamak filan değil , şahsi görüşlerimi dile getirdim...