Yusuf0111_Oğuzhan
Üye
Zıpin içindeki leri e Private klasörüne kopyalanasl yani dosları kopyala anlamadm kardş
Zıpin içindeki leri e Private klasörüne kopyalanasl yani dosları kopyala anlamadm kardş
elim telefon yok symbian test edemem@yusuf0111 sana dosya atsam okçu kastımda onu bi fu ll 20 yapsan güzel olur
nasıl yaptığını anlatırsan bende yapabilirim yardımcı olursan sevinirimelim telefon yok symbian test edemem

orada hic save dosyası yoknasıl yaptığını anlatırsan bende yapabilirim yardımcı olursan sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhangi dosya bi söyle ddeğiştirmeyi hhallederim
C/Private/2003b2ce buraya bak bide sonu .save veya .savegame olacaksave dosyaları nerede![]()
saol yusufC/Private/2003b2ce buraya bak bide sonu .save veya .savegame olacak

teşekürler düzenlenip 1 sayfaya eklenecektirelimde 100 level okçu mevcut ve 59 statü dağıtılmadı kafanıza göre dağıtınbirazdan link atarım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne demek hep sen yapacak değilsin yateşekürler düzenlenip 1 sayfaya eklenecektir

Bu arada senin skilleri 20 yapicam bi karakterindaha sikillerini 20 yapicam birde bana dosylarinizi atarsaniz sikilleri 20 yaparimne demek hep sen yapacak değilsin ya![]()
hazırladıkça atarım ve oyunun açığını buldum sıralama kasıyorum şuanda 10 yada 15 bindeyimBu arada senin skilleri 20 yapicam bi karakterindaha sikillerini 20 yapicam birde bana dosylarinizi atarsaniz sikilleri 20 yaparim

teşekürler şimdiden bende düzenlemeye geçtim şimdi bak hepsi 20 olacakhazırladıkça atarım ve oyunun açığını buldum sıralama kasıyorum şuanda 10 yada 15 bindeyim
sana 1 level hesap verelim sen herşeyi 20 yap bizde rahat takılalım
8872 muck çok fazla işsizlik yaparsam 1. Olurum![]()
KONU Düzenlendi istersen gidip test edebilirsinbu ilkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda 5 dakika sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdiden kolay gelsin Yusuf ben bi film izleyeyim kod adı koz düşmüş mobil sitelere![]()
başarısız okcunun statüsü yokKONU Düzenlendi istersen gidip test edebilirsin

evet buradayım hala