Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Jan

Jan

Üye
Yusuf nbr pes2011 i yapmadın gitti yaa :(

Jan

Jan

Üye
Edit işte futbolcu ismi değiştirme ve gücünü yükseltme bu kadar :) ama 2 aydır yapacak :D tmm kabul ediyorum zor bişi ama yapsın yaw yalvar yalvar ib karşılığı olsun dimi :D ülen tmm parayla yapsın yaaa valla 20 40 50 tl neyse vericem :D en azından 2 -3 futbolcu üzerinde oynasın birinin ismini benim adım soyadım yapsınn bi kaç tane genç futbolcu 18 inde sol ayak güçleri fazla olsun yeter :D

• Beğen
Tepkiler: mars259
mars259

mars259

Üye
inşallah yapar

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Bunların arasında yanılmıyorsam bir tane Fury giyimli bi savaşçı da olacaktı onu göremiyorum yardımcı olur musunuz? Fury (kırmızı kıyafetli )

-Hokage-

-Hokage-

Üye
Kalan butun herolar durmasi lazim arsivde. Bakayim varsa atarim tekrardan. Arkadas emek hirsizligi yapmamis sonucta sirf onun icin

• Beğen
Tepkiler: Jan ve Yusuf0111_Oğuzhan
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
link kırılmış kimse söylemiyo :D

ben daha güzel bir şey bulana kadar buradan site beğenin :F

• Beğen
Tepkiler: Jan
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yeni save ekleyeceğim :yaramaz:
karakter önerileri beklenir

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Biz bunu nasıl kurucaz ? Yani illaki hack mi lazım ? Başka yolu yok mu ? .SİS olmasa bilgisayardan hallederdim.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Biz bunu nasıl kurucaz ? Yani illaki hack mi lazım ? Başka yolu yok mu ? .SİS olmasa bilgisayardan hallederdim.
dosyasını indirin

telefonunuz da oyun nereye kuruluysa oraya kurun otomatik olarak saveler aktifleşecektir

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Efsane geri dondu tekrar basladim :D Yalniz oyun bende E: de yuklu ama save dosyasi E: de calismadi. C: de calisti. Bence yapamayan arkadaslar benim gibi C: ye denesinler :) Ha bu arada Yusuf' um :D Bana full Fury giyimli savasci bul be kardesim ne olur hadi :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Efsane geri dondu tekrar basladim :D Yalniz oyun bende E: de yuklu ama save dosyasi E: de calismadi. C: de calisti. Bence yapamayan arkadaslar benim gibi C: ye denesinler :) Ha bu arada Yusuf' um :D Bana fu ll Fury giyimli savasci bul be kardesim ne olur hadi :)
kardesim elimde symbianlı telefon yok kusura bakma :(
dosyayla ne kadar oynayabilirsem :ehe

Eduardo58

Eduardo58

Üye
kardesim elimde symbianlı telefon yok kusura bakma :(
dosyayla ne kadar oynayabilirsem :ehe
Hahah iki günde 72 lvl oldum veee uzun zamandır uğraştığım Fury Armorlu karakteri tamamlayabildim müthiş bir şey beee bu arada oyunda 800. sıradayım duyrulur @Jan bey :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hahah iki günde 72 lvl oldum veee uzun zamandır uğraştığım Fury Armorlu karakteri tamamlayabildim müthiş bir şey beee bu arada oyunda 800. sıradayım duyrulur @Jan bey :)
Furuy amor okadar iyimiydi ya :ehe oyuncu kasarken bile online oynayin cok puan kazanırsınız benden tavsiye

xcumalix60

xcumalix60

Üye
yeni link var,mı, linkte yüklenmiyor..

kirazz28

Üye
yaw arkadaş yeni ninjayı yüklyom güncelleştirme hatası dyo lütfen bi yardm edn

kirazz28

Üye
nasl yani dosları kopyala anlamadm kardş

Takipçi Satın Al

Üst Alt