napacak pes 2011 iYusuf nbr pes2011 i yapmadın gitti yaa![]()
ama 2 aydır yapacak
tmm kabul ediyorum zor bişi ama yapsın yaw yalvar yalvar ib karşılığı olsun dimi
ülen tmm parayla yapsın yaaa valla 20 40 50 tl neyse vericem
en azından 2 -3 futbolcu üzerinde oynasın birinin ismini benim adım soyadım yapsınn bi kaç tane genç futbolcu 18 inde sol ayak güçleri fazla olsun yeter 
Biz bunu nasıl kurucaz ? Yani illaki hack mi lazım ? Başka yolu yok mu ? .SİS olmasa bilgisayardan hallederdim.
kardesim elimde symbianlı telefon yok kusura bakmaEfsane geri dondu tekrar basladimYalniz oyun bende E: de yuklu ama save dosyasi E: de calismadi. C: de calisti. Bence yapamayan arkadaslar benim gibi C: ye denesinler
Ha bu arada Yusuf' um
Bana fu ll Fury giyimli savasci bul be kardesim ne olur hadi
![]()

Hahah iki günde 72 lvl oldum veee uzun zamandır uğraştığım Fury Armorlu karakteri tamamlayabildim müthiş bir şey beee bu arada oyunda 800. sıradayım duyrulur @Jan beykardesim elimde symbianlı telefon yok kusura bakma
dosyayla ne kadar oynayabilirsem![]()

Furuy amor okadar iyimiydi yaHahah iki günde 72 lvl oldum veee uzun zamandır uğraştığım Fury Armorlu karakteri tamamlayabildim müthiş bir şey beee bu arada oyunda 800. sıradayım duyrulur @Jan bey![]()
oyuncu kasarken bile online oynayin cok puan kazanırsınız benden tavsiyebende çalışıyoyeni link var,mı, linkte yüklenmiyor..
uc bronswer ile indir guvenli interneti kırıyoryeni link var,mı, linkte yüklenmiyor..
dirak dosyaları kopyalayaw arkadaş yeni ninjayı yüklyom güncelleştirme hatası dyo lütfen bi yardm edn