Dungeon Hunter 4 Oynayanlar Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

gecmis olsun simdide komple tum gameloft oyunlarinda su hatayi veriyor:

.d bu gameloft oyunu cok guzel yapiyo tamam ama online oyun isini beceremiyo shadowgun dead zone gelistiricelerinden ders almalari lazim online oyun konusunda .d

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye

.d bu gameloft oyunu cok guzel yapiyo tamam ama online oyun isini beceremiyo shadowgun dead zone gelistiricelerinden ders almalari lazim online oyun konusunda .d

haklisin cogu kiside veri kaybi yasiyo bizim gibi hesaplari sifirlaniyo

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi

Aynen ya kendimi bildim bileli bu adamlar bi isi tam yapamazlar oynayis guzeldir multi guzeldir hikaye olmaz hikaye guzeldir oynayis olmaz Gameloft iste bu :D :D

- - - Eklendi - - -

haklisin cogu kiside veri kaybi yasiyo bizim gibi hesaplari sifirlaniyo

Aynen ya insanlar o kadar zamanlarini veriyorlar oyuna sonra bir sabah bakmislar oyun acilmiyor bu yuzden Gameloft bu isi duzgun yapana kadar ben para vermeyi dusunmuyorum acikcasi.

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Aynen ya kendimi bildim bileli bu adamlar bi isi tam yapamazlar oynayis guzeldir multi guzeldir hikaye olmaz hikaye guzeldir oynayis olmaz Gameloft iste bu :D :D

- - - Eklendi - - -

Aynen ya insanlar o kadar zamanlarini veriyorlar oyuna sonra bir sabah bakmislar oyun acilmiyor bu yuzden Gameloft bu isi duzgun yapana kadar ben para vermeyi dusunmuyorum acikcasi.

ayarladim yeniden basladim artik sizde durumlar nasil :-)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
ayarladim yeniden basladim artik sizde durumlar nasil :-)

Bende de simdi sorun cikti daha dogrusu 2 gun once artik sadece karakterin canini baz aliyor ve giydigim zirhin cani bana eklenmiyor simdilik biraktim bu yuzden oynamayi :)

ayln55

Üye
selamun aleykum. Ben bu oyunu yukledim oynamak istiyorum fakat bi türlü çözemedim. çok oyunculu online moda geçemiyorum. Lütfen yardim edin de beraber takilalim. Oyunu halletmiş olsam günde 9,10 saat oynarim ( not. Işsizim :) )

ayln55

Üye
Test

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleykum. Ben bu oyunu yukledim oynamak istiyorum fakat bi türlü çözemedim. çok oyunculu online moda geçemiyorum. Lütfen yardim edin de beraber takilalim. Oyunu halletmiş olsam günde 9,10 saat oynarim ( not. Işsizim :) )

Oncelikle egitim modunu tamamlamaniz lazim tammaladiysaniz ve hala online oynayamiyorsaniz karakter menusunden yeni bir karakter acip o oyunla devam edin.Online oynamaya baslarsaniz nickinizi soyleyin ben sizi eklerim.
İyi oyunlar :)

- - - Eklendi - - -

Test :D ?

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Güncel.

bycnn

bycnn

Üye
Arkadaşlar ben bi yerde takıldım hala geçemiyorum çıkışı bul dio bana her yeri gezdim yok delircem yardm lütfen :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
yakup benı de ekleyın de onlıne nasıl oynancak hacker apk ve yalnız olmuo bu iş yaa :D

cardanadam

cardanadam

Üye
bende varım

Üst Alt