brksnr
Üye
Tam olarak nasıl bir yer acaba ?Arkadaşlar ben bi yerde takıldım hala geçemiyorum çıkışı bul dio bana her yeri gezdim yok delircem yardm lütfen :-)
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Tam olarak nasıl bir yer acaba ?Arkadaşlar ben bi yerde takıldım hala geçemiyorum çıkışı bul dio bana her yeri gezdim yok delircem yardm lütfen :-)
20. levelim paya bi para kasıp silah aldım siyah demiri dönüştürerek zırh yaptım falan biraz alınteri var bnmkinde yani
yalnız sorunum var ben facebook kullanmıyorum yani hiçbişekilde illa facebook hesabımmı olmak zorunda cunki coklu oyun dediğimde yerel diyorum bomboş kimse yok oda kuruyorum 1 saat bekledim kimse gelmedi yani hiçbişekilde oynıyamıyorum napmam gerek sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var 
arkadaşlar bn 100 lvlim savaş yorgunu karakterim 450k atak gücüm var 353k sağlık puanım en son bnde 100 lvlik silah var daha üstüde geliyormu bilginiz varmı ?
Level hilesi varmi rootlu beneim karekter 50 level savas yorugunu hala yeni silahlar acilmadiarkadaşlar bn 100 lvlim savaş yorgunu karakterim 450k atak gücüm var 353k sağlık puanım en son bnde 100 lvlik silah var daha üstüde geliyormu bilginiz varmı ?
başlamıyo maglasefBu oyun kaldığı yerden başlamı acaba arkadaşlar geçen fabrika ayarlarina aldım teli ondan sonra en başa döndü.