Dungeon Hunter 4 Oynayanlar Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bi yerde takıldım hala geçemiyorum çıkışı bul dio bana her yeri gezdim yok delircem yardm lütfen :-)
Tam olarak nasıl bir yer acaba ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

BurakTura

BurakTura

Üye
Arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum ama istemekle kalıyorum sanırım dün yükledim oyunu illa wifi olucak sanırım bu yüzden oynuyamıyorum gameloft ıd: burakelam

Mehmet Mert 21

Üye
Arkadaşlar merhaba bende daha yeni indirdim sayılır gayet güzel bir oyun wp.den oynuyorum ben hilesiz yani :D 20. levelim paya bi para kasıp silah aldım siyah demiri dönüştürerek zırh yaptım falan biraz alınteri var bnmkinde yani :D yalnız sorunum var ben facebook kullanmıyorum yani hiçbişekilde illa facebook hesabımmı olmak zorunda cunki coklu oyun dediğimde yerel diyorum bomboş kimse yok oda kuruyorum 1 saat bekledim kimse gelmedi yani hiçbişekilde oynıyamıyorum napmam gerek sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var :)

painkira

painkira

Üye
bnde varım

WEWEW

Üye
arkadaşlar bn 100 lvlim savaş yorgunu karakterim 450k atak gücüm var 353k sağlık puanım en son bnde 100 lvlik silah var daha üstüde geliyormu bilginiz varmı ?

• Beğen
Tepkiler: akar38

uur01

Üye
Hocam benide eklermisin ismim uur01 beraber oynarız
arkadaşlar bn 100 lvlim savaş yorgunu karakterim 450k atak gücüm var 353k sağlık puanım en son bnde 100 lvlik silah var daha üstüde geliyormu bilginiz varmı ?

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Level hilesi varmi rootlu beneim karekter 50 level savas yorugunu hala yeni silahlar acilmadi

kaan1413

Üye
benim de oyun çöktü yükleniyor kısmında takılıyor telefona root attım nasıl yedek alıcaz gitmesin 65 level e kastım o kadar emek gitmesin titanium backuptan yedek al dedim geri yükle desem olur mu yapan birisi yardım edebilir mi işe yarıyor mu

WEWEW

Üye
[QUOT AKPINAR97, post: 6837896, member: 2510709"]Level hilesi varmi rootlu beneim karekter 50 level savas yorugunu hala yeni silahlar acilmadi[/QUOTE]
Yeni silahlarin acilmasi için sonsuz savaşta bolum geç acilir

harme2080

harme2080

Üye
Bu oyun kaldığı yerden başlamı acaba arkadaşlar geçen fabrika ayarlarina aldım teli ondan sonra en başa döndü.

harme2080

harme2080

Üye
sağol.

akar38

Üye
Sonsuz savaşa nasıl girebilirim nick gelberi

Son düzenleme:
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Ben oynuyorum kılıç ustası...

=>@King@<=

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Be oynuyom oyuh yüklu degil ama titanium ile bakkup aldım 1.5.0f sürümü 62 lvl savaşçı var zihinsel

• Beğen
Tepkiler: akar38

akar38

Üye
Oyunu 65 levelde açılmıyor diye silmiştim.simdide 49 lvl deyim oyun yine açılmıyor. Gameloft yazısından sonra donuyor. Nedir bunların amacı anlayamadım.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
bende sildim pek levelli değildi ama şimdi yeni karakter olarak ne açmalıyım

Üst Alt