H3LLBOY43
Üye
İste banada iki kere bu oldu silip yuklemek tek care![]()
rootladim.ne olsa :-P yedek alip tekrar yukluyeyim

İste banada iki kere bu oldu silip yuklemek tek care![]()

rootladim.ne olsa :-P yedek alip tekrar yukluyeyim![]()
Yedek alirsan gene aynisi olur heralde

gecmis olsun simdide komple tum gameloft oyunlarinda su hatayi veriyor:Olmaz bence ya sonucta oyun tekrar yuklenmis oluyor kayitta sorun yoktur buyuk ihtimal![]()
gecmis olsun simdide komple tum gameloft oyunlarinda su hatayi veriyor:
.d bu gameloft oyunu cok guzel yapiyo tamam ama online oyun isini beceremiyo shadowgun dead zone gelistiricelerinden ders almalari lazim online oyun konusunda .d
Aynen ya kendimi bildim bileli bu adamlar bi isi tam yapamazlar oynayis guzeldir multi guzeldir hikaye olmaz hikaye guzeldir oynayis olmaz Gameloft iste bu
.d bu gameloft oyunu cok guzel yapiyo tamam ama online oyun isini beceremiyo shadowgun dead zone gelistiricelerinden ders almalari lazim online oyun konusunda .d

haklisin cogu kiside veri kaybi yasiyo bizim gibi hesaplari sifirlaniyo
Aynen ya kendimi bildim bileli bu adamlar bi isi tam yapamazlar oynayis guzeldir multi guzeldir hikaye olmaz hikaye guzeldir oynayis olmaz Gameloft iste bu![]()
- - - Eklendi - - -
Aynen ya insanlar o kadar zamanlarini veriyorlar oyuna sonra bir sabah bakmislar oyun acilmiyor bu yuzden Gameloft bu isi duzgun yapana kadar ben para vermeyi dusunmuyorum acikcasi.
ayarladim yeniden basladim artik sizde durumlar nasil :-)

selamun aleykum. Ben bu oyunu yukledim oynamak istiyorum fakat bi türlü çözemedim. çok oyunculu online moda geçemiyorum. Lütfen yardim edin de beraber takilalim. Oyunu halletmiş olsam günde 9,10 saat oynarim ( not. Işsizim)

?
hocam arkadas nasıl eklenıo bı anlat yww![]()
bi bilsem wifi olmadan online oynamiyormu
hocam arkadas nasıl eklenıo bı anlat yww![]()
Nickiniz nedir oyunda ekleyeyim hemen bu arada belki 3 g ile oynama yi desteklemiyordur oyun o yüzden olabilir.bi bilsem wifi olmadan online oynamiyormu