bende tekrar kasiyrm bakalim yine sifirlanacakmi bu arada warspear da hos ordada toplanalim isterseniz :-)
O oyununda konusunu siz acin ben gelirim seve seve ogleden sonra eve gidicem o zaman yuklerim 
Bende sonunda sonsuz savas bolumunu actim hocam birlikte oynayabilriz en yakin zamandaO oyununda konusunu siz acin ben gelirim seve seve ogleden sonra eve gidicem o zaman yuklerim
![]()
sonsuz savasa gelebildiysen istersen haberlesip beraber girelim oraya 3 lwl im ama girebiliyom :-)

Tamam ben size haber veririm ogleden sonra eger musaitseniz oynariz![]()
Tamam ben size haber veririm ogleden sonra eger musaitseniz oynariz![]()
bu arada 99 lwl oldum aksam biseyler yapalim :-)

99lvl mi :O :O gecmis olsun hocam. Ben aksam dugune giiyorum ya![]()
ama geri dustu sorun degil en son kullanilacak itmleri aldim 1.4 milyon atak var . sagolasin o zaman snn musait oldugun da oynuyalim
Ben oyunu bitirdim ama su an atagim sadece 23 k yeni itemler nasil geliyor ki
lwl aldikca acilir yeni itemler ayrica tilsim atmayi unutma 10. seviye tilsimlardan
34 lvl oldum hala yeni item gelmedi yaOnlar tamam hocam34 lvl oldum hala yeni item gelmedi ya
gelir gelir sen kasilmaya devam et ben rootladim telefonu oyle 99 lwl yaptim :-)

Bende de Nexus 7 var usenmesem rootlayicamda useniyorum ya![]()
rootlamayinca olmuyo iki dakika da rootla bir ara bence :what:

Zaten oyun bir daha bozulursa kesin ati anda dursun şimdilik![]()
:-D genelde ani atmalarda donmalarda kendimiz gorev yonetisinden falan cikis attiktan sonra problem cikariyo birde oyuna girerken sistem guc tasarrufunu kapatin ne atar nede kapanir cok akici oyun oynarsin :-)

Ya bende hic atmadi da oyuna 2 kere girmedi yukleyip bastan oynamak zorunda kaldim eger birdaha olursa kesinliklle root aticam tablete![]()
bnim burda kaliyo artik girmiyo :-):-)
bnim burda kaliyo artik girmiyo :-):-)