Dungeon Hunter 4 Oynayanlar Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
bende tekrar kasiyrm bakalim yine sifirlanacakmi bu arada warspear da hos ordada toplanalim isterseniz :-)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
bende tekrar kasiyrm bakalim yine sifirlanacakmi bu arada warspear da hos ordada toplanalim isterseniz :-)

Bende sonunda sonsuz savas bolumunu actim hocam birlikte oynayabilriz en yakin zamanda :) O oyununda konusunu siz acin ben gelirim seve seve ogleden sonra eve gidicem o zaman yuklerim :)

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Bende sonunda sonsuz savas bolumunu actim hocam birlikte oynayabilriz en yakin zamanda :) O oyununda konusunu siz acin ben gelirim seve seve ogleden sonra eve gidicem o zaman yuklerim :)

sonsuz savasa gelebildiysen istersen haberlesip beraber girelim oraya 3 lwl im ama girebiliyom :-)

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
99lvl mi :O :O gecmis olsun hocam. Ben aksam dugune giiyorum ya :(

ama geri dustu sorun degil en son kullanilacak itmleri aldim 1.4 milyon atak var . sagolasin o zaman snn musait oldugun da oynuyalim

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
ama geri dustu sorun degil en son kullanilacak itmleri aldim 1.4 milyon atak var . sagolasin o zaman snn musait oldugun da oynuyalim

Ben oyunu bitirdim ama su an atagim sadece 23 k yeni itemler nasil geliyor ki

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Zaten oyun bir daha bozulursa kesin ati anda dursun şimdilik :D

:-D genelde ani atmalarda donmalarda kendimiz gorev yonetisinden falan cikis attiktan sonra problem cikariyo birde oyuna girerken sistem guc tasarrufunu kapatin ne atar nede kapanir cok akici oyun oynarsin :-)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
:-D genelde ani atmalarda donmalarda kendimiz gorev yonetisinden falan cikis attiktan sonra problem cikariyo birde oyuna girerken sistem guc tasarrufunu kapatin ne atar nede kapanir cok akici oyun oynarsin :-)

Ya bende hic atmadi da oyuna 2 kere girmedi yukleyip bastan oynamak zorunda kaldim eger birdaha olursa kesinliklle root aticam tablete :)

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye

Üst Alt