Dungeon Hunter 4 Oynayanlar Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
bizim oyunlara guncelleme gelmez krdsim mod lu apk bunlar ne zaman modlu aok ye guncelleme gelmis :)
Guncelleme derken yenilenmis modlu apk koymuyorlar miydi ? Ben yanlis biliyormusum :D bilgilendirme icin tesekkurler :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Samet.25

Tele rom yukledim yuklemeden backup aldim ama bozulmus oda tum car gitti sinirlendim biraktim bende belki onemli guncellemeler cikinca parali apk gene duser ise devam ederim size iyi eglenceler bu ara rr3 takilcam hilesini buldum .d

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Tele rom yukledim yuklemeden backup aldim ama bozulmus oda tum car gitti sinirlendim biraktim bende belki onemli guncellemeler cikinca parali apk gene duser ise devam ederim size iyi eglenceler bu ara rr3 takilcam hilesini buldum .d
Tamam hocam heyecanla geri bekliyoruz sizi :D

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Guncelleme derken yenilenmis modlu apk koymuyorlar miydi ? Ben yanlis biliyormusum :D bilgilendirme icin tesekkurler :)

onemli degil de cihaz rootluysa save i yedeklersin sonra yeni surumun mod lu apk sini yukler save yi de gerinyukler devam edersin buyuk ihtimalle benim cihaz rootsuz oldugu icin oyle bir imkanim yok :)

fk555897

fk555897

Üye
Ben oynadım ama hiç beğenmedim

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
bende 43 lwl den 3 lwl e dustum iyimi ama itmler ayni gucu falanda lwl gitti vay arkadas :)

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Oyun asiri sorunlu hocam ya geçmiş olsun sizede

- - - Eklendi - - -

Aynen aynen sabir isi zaten ama her insan bir yerden sonra sikilir oyundan bence :D

sagolasin ama 3 lwl hala 600 000 atak var iyi oluyo lwl e gore aslinda :)

yamadasan

Üye
Bende varim ing Yusuff Vurall apkli :)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Güncel ve ekleme:Oyunu tekrardan yukledim su an 22 lvl oldum ama yakinda androide hot fix(guncelleme geliyormus) bizim hesaplar gidecek arkadaslar :(

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Güncel ve ekleme:Oyunu tekrardan yukledim su an 22 lvl oldum ama yakinda androide hot fix(guncelleme geliyormus) bizim hesaplar gidecek arkadaslar :(

hot fix ne oluyo

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Sadece sorunlari duzeltiyorlar ya su karakter level inin dusmesi oyunun yuklenmemesi karakterlerin saldirmamasi gibi hot kelimesi de sicak sicak ciktigi icin denmis sanirim :D guncelleme ios a gelmis yakinda android icin yayinlanacakmis :)

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Sadece sorunlari duzeltiyorlar ya su karakter level inin dusmesi oyunun yuklenmemesi karakterlerin saldirmamasi gibi hot kelimesi de sicak sicak ciktigi icin denmis sanirim :D guncelleme ios a gelmis yakinda android icin yayinlanacakmis :)

iyi olurda benim moral gitti lwl gidince o kadar kastim acasim gelmiyo oyunu :-)

Samet.25

Bende de ilk öyle olmuştu da sonradan insanin oynaya si geliyor ya :):D

aynen bende biraktim demistim sonra dayanamadim tekrar basladim 33 lwl yaptim oynuyorum arada bakalim online savasa cok kisi girse daha guzel olur adamlar geliyo tek atiyom cikiyolar hemen .d

laz6116

laz6116

Üye
Huhuhuu millet laz6116 ekleyin benidee daha 2 lwl falan oldum simdi ama hile yapamadim ya :))

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Huhuhuu millet laz6116 ekleyin benidee daha 2 lwl falan oldum simdi ama hile yapamadim ya :))

Hocam hilesiz hiçbir şey oyun cünku para yatirmaniz odakli bence hic ilerlemeden hileli API yi yukleyin bekliyorum listeye :)

Üst Alt