H3LLBOY43
Üye
markette bedava ise oraya dusunce guncelleme oluyoda benim oyunada nazar degdi acilmiyo onu gectim shadowgun deat zone da acilmiyor
bugun var biseyler benimde glive ye baglanmiyo oyun.
markette bedava ise oraya dusunce guncelleme oluyoda benim oyunada nazar degdi acilmiyo onu gectim shadowgun deat zone da acilmiyor
Guncelleme derken yenilenmis modlu apk koymuyorlar miydi ? Ben yanlis biliyormusumbizim oyunlara guncelleme gelmez krdsim mod lu apk bunlar ne zaman modlu aok ye guncelleme gelmis![]()
bilgilendirme icin tesekkurler 
Tamam hocam heyecanla geri bekliyoruz siziTele rom yukledim yuklemeden backup aldim ama bozulmus oda tum car gitti sinirlendim biraktim bende belki onemli guncellemeler cikinca parali apk gene duser ise devam ederim size iyi eglenceler bu ara rr3 takilcam hilesini buldum .d

Guncelleme derken yenilenmis modlu apk koymuyorlar miydi ? Ben yanlis biliyormusumbilgilendirme icin tesekkurler
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ben oynadım ama hiç beğenmedim
Oyun asiri sorunlu hocam ya geçmiş olsun sizedebende 43 lwl den 3 lwl e dustum iyimi ama itmler ayni gucu falanda lwl gitti vay arkadas![]()
Aynen aynen sabir isi zaten ama her insan bir yerden sonra sikilir oyundan bence
Aslinda telefon icin cok super bi oyun ama gorevler sikiyo gercekten biraz ve surekli canavar oldurmekten biktiriyo .d

Oyun asiri sorunlu hocam ya geçmiş olsun sizede
- - - Eklendi - - -
Aynen aynen sabir isi zaten ama her insan bir yerden sonra sikilir oyundan bence![]()

Ekliyorum hemenBende varim ing Yusuff Vurall apkli![]()

sagolasin ama 3 lwl hala 600 000 atak var iyi oluyo lwl e gore aslinda![]()

Güncel ve ekleme:Oyunu tekrardan yukledim su an 22 lvl oldum ama yakinda androide hot fix(guncelleme geliyormus) bizim hesaplar gidecek arkadaslar
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Sadece sorunlari duzeltiyorlar ya su karakter level inin dusmesi oyunun yuklenmemesi karakterlerin saldirmamasi gibi hot kelimesi de sicak sicak ciktigi icin denmis sanirimhot fix ne oluyo
guncelleme ios a gelmis yakinda android icin yayinlanacakmis 
Sadece sorunlari duzeltiyorlar ya su karakter level inin dusmesi oyunun yuklenmemesi karakterlerin saldirmamasi gibi hot kelimesi de sicak sicak ciktigi icin denmis sanirimguncelleme ios a gelmis yakinda android icin yayinlanacakmis
![]()
iyi olurda benim moral gitti lwl gidince o kadar kastim acasim gelmiyo oyunu :-)

Bende de ilk öyle olmuştu da sonradan insanin oynaya si geliyor ya![]()
Huhuhuu millet laz6116 ekleyin benidee daha 2 lwl falan oldum simdi ama hile yapamadim ya)