H3LLBOY43
Üye
Ekledim hocam
- - - Eklendi - - -
Allahim bu oyun beni deli edecek yine giriş yapmiyor
o kadar davet ettim bir denk gelmedik :-)
Ekledim hocam
- - - Eklendi - - -
En son o zamn girdim oyuna kabul ettim kac lere ama seviyem yetmediginden midir bilemiyorum giremedim zaten ondan sonrada oyun acilmaz olduEkledim hocam
- - - Eklendi - - -
o kadar davet ettim bir denk gelmedik :-)

En son o zamn girdim oyuna kabul ettim kac lere ama seviyem yetmediginden midir bilemiyorum giremedim zaten ondan sonrada oyun acilmaz oldu
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Bende artik sikinti cikarmiyo nazar degmesinde .dd 28 lwl oldum bi gorewde takildim o sinir etti benide
bende cok tkildimda haritanin her yerini gezdim peki karakterin ne savascimi
Yorgun savascimi ne varya o kilicla gezen
hangisi iyi bilmiyomda ben buyucu actim simdilik iyi
Benimki kilic ustasi da umarim duzelir ya vallahi deliricem basta canavarlar saldirmiyordu artik oyun bile acilmiyor
Benimki kilic ustasi da umarim duzelir ya vallahi deliricem basta canavarlar saldirmiyordu artik oyun bile acilmiyor
Aynen ya bu ikinci kere oluyor bir daha silip kurucam artik bir kez daha olursa guncellemeyi bekliyicem cogu sorun hallolacakmis yeni guncellemeylesuan bendede baglanmiyo glive falan ama brk nin problem baska silip kurmasi lazim buyuk ihtimalle
Evet ya birkere oldu bu yine tekrar etti biktirdi artikBenimki kilic ustasi da umarim duzelir ya vallahi deliricem basta canavarlar saldirmiyordu artik oyun bile acilmiyor
kardes sil tekrar kur bence temiz bi sekilde bekle bekle gelmiyo yoksa
Aynen ya bu ikinci kere oluyor bir daha silip kurucam artik bir kez daha olursa guncellemeyi bekliyicem cogu sorun hallolacakmis yeni guncellemeyle
Sanmiyorum guncelleme gelince ona uygun apk gelir ondan devam edersinizAynen ya bu ikinci kere oluyor bir daha silip kurucam artik bir kez daha olursa guncellemeyi bekliyicem cogu sorun hallolacakmis yeni guncellemeyle
guncelleme gelirer bizim gelistirdigimiz adamlar silinirmi ? 32 lwl yaptim bi gorev icin 5 saat ugrastim insallah silinmez
bizim oyunlara guncelleme gelmez krdsim mod lu apk bunlar ne zaman modlu aok ye guncelleme gelmis![]()