Dungeon Hunter 4 Oynayanlar Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 4 Oynayanlar Listesi
Merhaba arkadaslar bildiginiz gibi yaklasik 1 ay once dungeon hunter 4 cikti ve oyle dusunuyorum ki bu oyunu yukleyen bir cok maxicep android kullanicisi var :) Bende bu konu altinda(veya baska bir konuda olabilir ) oynayanlarin isimlerini liste halinde yazmak istiyorum :) yonetici arkadas konuyu uygun biryere tasirsa(eger uygun degilse) ve konuyu duzenlerse sevinirim,tek istegim oyunu forumca oynamak herkese simdiden iyi oyunlar :)
Liste:
1-)brksnr
2-)ibrhmgzr
3-)serhangelgor
4-)smh60
5-)Sametbaba
6-)Yusuff Vurall
7-)laz6116

• Beğen
Tepkiler: laz6116, smh60 ve H3LLBOY43

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Up up up

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Benide ekle.
Not: 800 elmaslık kılıcım var :D

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Ekliyorum hemen nickiniz patronus mu Patronus mu :D ?
Bende hileli apk yukledim iki saatte 20 lvl olum siddetle tavsiye ediyorum :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nickim patronus oyun nickim serhangelgor
Aynen hileli apk forever :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Oyuna bu aralar giremeyecegim acinca kabul ederim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Olur :D

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
bigun ayarliyalim da sonsuz savasda kasilalim beraber :-)

ozanoka

Üye
arkadaşlar banada hileli apk yi kurmamda yardımcı olun ya.Galaxy wonder var rootsuz bulabilirseniz.

- - - Eklendi - - -

oyunun kendisi 904mb +datalarıda 700mb mış herhalde 1.6gblık boş yermi olması gerkiyor şimdi.

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
datalariyla beraber 900 kusur galiba kardes

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar banada hileli apk yi kurmamda yardımcı olun ya.Galaxy wonder var rootsuz bulabilirseniz.

- - - Eklendi - - -

oyunun kendisi 904mb +datalarıda 700mb mış herhalde 1.6gblık boş yermi olması gerkiyor şimdi.
http://www.andro9.in/2013/04/dungeon-hunter-4-101-apk-offline-Moded.html buradan dosyayi indirin sonra dosyayi cikarin cikan dosyayi android obb dosyasina atin en son siteden hileli apk yi indirip kurun ve oyunu istediginiz gibi oynayin ben oyle yaptim sorunsuz calisti bende :)

ozanoka

Üye
normal oyunu silicezmi o apkyi kurarken çünkü normal oyun varken apk kurulmuyor.

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
tabiki komple sil

ozanoka

Üye
anladığım kadarıyla ilk oyunu komple silcez sonra indirdiğimiz dataları ve apkyi obbye atıcaz sonra kurucazmı? yada apkyi obbye atmaya gerek vrmı

- - - Eklendi - - -

ben sanıyorum ki diğer pcdeki pvp oyunları gibi normal oyunun üzerine yazıcağız dataları ondan ugraşmışım boşuna

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
anladığım kadarıyla ilk oyunu komple silcez sonra indirdiğimiz dataları ve apkyi obbye atıcaz sonra kurucazmı? yada apkyi obbye atmaya gerek vrmı

- - - Eklendi - - -

ben sanıyorum ki diğer pcdeki pvp oyunları gibi normal oyunun üzerine yazıcağız dataları ondan ugraşmışım boşuna

apk yi atmana gerek yok . com.gameloft.android.ANMP.GloftD4HM isimli klasoru obb a at sonra apk yi kur

ozanoka

Üye
saolun teşekkürler deniyeyim.:oke:

Samet.25

Simdi indiriyom bende insallah guzeldir benide ekleyebilirsiniz

ozanoka

Üye
Oldu arkadaşlar çok saolun düşmanları korkudan titriyor:D

Üst Alt